Zoeken

MV Agusta kondigt Superveloce aan voor 2020

Goed nieuws voor fans van de Superveloce, de übervette retro-Supersport waarmee MV Agusta het afgelopen jaar de sier maakte op de EICMA in Milaan. In 2020 wordt de fiets in productie genomen, zo hebben de Italianen deze week op Instagram aangekondigd. Wacht even, stond die lancering niet voor dit najaar gepland?

Royal Enfield lanceert Bullet 500 Trials Works Replica

Royal Enfield presenteert de nieuwe Bullet 500 Trials Works Replica. Deze gelimiteerde uitvoering van de Bullet, die een eerbetoon aan de fabrieksmotorfiets van Johnny Brittain is, zal aan het eind van de zomer in een gelimiteerde oplage op de markt worden gezet.

Ernie Vigil rijdt Mexico 1000 met Scrambler 1200 - en niet onverdienstelijk

Ermee racen is het niet het eerste wat Triumph in gedachten had toen groen licht werd gegeven aan het Scrambler 1200 project, maar dat heeft de Britten er niet van weerhouden om de fiets in te schrijven voor de National Off-Road Racing Association Mexican 1000 Rally. En helemaal niet onverdienstelijk.

Triumph kondigt samenwerkingsproject aan voor ontwikkeling elektrische motorfiets

Triumph heeft een unieke samenwerking met meerdere partijen, waaronder Williams Advanced Engineering, aangekondigd om elektrische motortechnologie te ontwikkelen. Dit tweejarige project zal een belangrijke bijdrage leveren aan het op termijn op de markt brengen van elektrische motorfietsen door Triumph.

Yamaha roept 2019 YZF-R3 terug

Yamaha heeft wereldwijd een terugroepactie uitgerold voor de dit jaar vernieuwde YZF-R3. Als de voorrem te hard wordt ingeknepen kan het hendel mogelijk afbreken en dat is het laatste wat je wilt wanneer je op die bocht komt afgestormd.