Zoeken

Brixton kondigt Felsberg 125 X aan

Brixton. Wie? Brixton, het motormerk met Oostenrijks-Japans-Chinese connectie dat onderdeel is van de KSR Group en sinds afgelopen jaar op de markt is, heeft een nieuw model voor 2018 aangekondigd: de Felsberg 125 X.

Exclusieve sneak preview KTM 790 Adventure R

Na een eerste prototype het afgelopen jaar op de EICMA in Milaan te hebben gepresenteerd heeft KTM tijdens de tweede editie van de KTM Adventure Rally een vergevorderd prototype van de 790 Adventure R onthuld. En een klein tipje van de sluier opgelicht.

Moto Guzzi onthult V7 III Limited op Wheels and Waves

Steeds meer fabrikanten weten hun weg te vinden naar Wheels and Waves, het jaarlijkse festival in Zuid-Frankrijk met een hoog surf-and-custom gehalte. Zo ook Moto Guzzi, dat daar een gelimiteerde versie van de V7 III onthulde, de V7 III Limited.

Nieuwe kleur voor 2019 Ducati SuperSport

Mocht je toevallig je zinnen hebben gezet op de Ducati SuperSport, voor modeljaar 2019 hebben de Italianen het kleurschema aangepast. De Supersport wordt leverbaar de de kleur matgrijs in combinatie met rode wielen en een rood frame.

indian kondigt FTR 1200 aan

Tijdens het Wheels & Waves festival in het zuiden van Frankrijk heeft Indian het afgelopen weekend de nieuwe FTR 1200 aangekondigd, geïnspireerd op de AMA Flat track racer. Bovendien maak je de kans om een van de eerste banden die in 2019 van de productieband rolt te winnen.