Zoeken

Ducati Streetfighter V4: 208 pk 199 kg beest

Een Panigale V4, maar dan zonder een kuip (maar wel met vleugels) en met een recht stuur, dat is in een notendop de Streetfighter V4 die Ducati in Rimini heeft onthuld. Met 208 pk en een rijklaargewicht van 199 kilo is dit de "Fight Formula" die de Streetfighter weer tot leven heeft geblazen.

Honda Gold Wing krijgt updates voor 2020

Twee jaar na de lancering van de radicaal vernieuwde Gold Wing heeft Honda de ultieme tourbuffel een update gegeven, die vooral de wendbaarheid bij lage snelheden ten goede moet zijn gekomen.

Yamaha MW-VISION concept: auto met motorgevoel of LMW met autocomfort?

Op de Tokyo Motor Show heeft Yamaha de MW-VISION onthuld. Dit nieuwste conceptmodel voor persoonlijke mobiliteit met LMW technologie maakt volgens de Japanners een totaal nieuwe relatie mogelijk tussen rijders en hun voertuig.

Yamaha Tricity 300: LMW voor het autorijbewijs

Met de lancering van de Tricity 300 is Yamaha een nieuwe weg ingeslagen met haar Leaning Multi Wheel driewieler technologie. De Tricity 300, die vandaag op de Tokyo Motor Show is onthuld, is Yamaha's eerste LMW model dat voor het autorijbewijs 'B' is gemaakt.

Kawasaki onthult Z H2: meest ultieme Z ooit

Na het grote publiek al met enkele teasers te hebben opgewarmd heeft Kawasaki op de Tokyo Motor Show het doek gelicht van het derde model met Supercharger: de Z H2. Volgens Kawasaki is de Z H2 de meest radicale, technisch geavanceerde en krachtigste Z ooit - hét nieuwe vlaggenschip van de succesvolle Z-familie.