Zoeken

Ducati teast Multistrada V4: 15 oktober lancering

Ducati heeft op z'n social media kanalen de lancering van een nieuwe V4 aangekondigd, wat haast niet anders dan de nieuwe Multistrada V4 kan zijn. De nieuwe V4 zal op 15 oktober zijn opwachting gaan maken op het Internet.

Aprilia vraagt patent aan voor driewiel motorfiets

In navolging van Yamaha lijkt ook Aprilia te werken aan een driewiel motorfiets. De Italianen hebben patent aangevraagd voor een "Leaning Multi Wheel" motor à la de NIKEN.

Yamax Z400: schaamteloze Kawasaki kloon

Xi Jinping probeert sinds z'n aantreden in 2013 de wereld ervan te overtuigen dat China echt niet meer het land van copy & paste is, maar een land met een moderne, vooruitstrevende kenniseconomie. Dat is een nobel streven, maar dan moet je niet teveel merken hebben als Yamax, dat een Z400 op de markt heeft gezet die een regelrechte kopie is van een andere Z uit Akashi.

Multistrada V4 krijgt 1.158cc V4

Dat er een nieuwe Multistrada aan zit te komen die wordt aangedreven door een nieuwe versie van de V4 had Ducati een jaar geleden al bevestigd, maar onze Amerikaanse collega's van MO beweren dat die nieuwe Multistrada wordt aangedreven door een nieuwe 1.158 cc versie van de V4.

GASGAS presenteert 2021 line-up: 19 modellen, verdeeld in 5 productgroepen

Een jaar na de overname door KTM heeft GASGAS een complete 2021 modellenreeks gelanceerd die uit maar liefst 19 modellen bestaat, variërend van Trial tot Motocross en Enduro tot Crosscountry modellen, van 50cc tot 450cc, zowel tweetakt als viertakt.