Zoeken

Ducati Streetfighter V4 Best of Show EICMA

Iemand die het verbaast? De Ducati Streetfighter V4 is op de EICMA in Milaan verkozen tot Most Beautiful Bike of Show, de mooiste motor verkiezing die dit jaar door onze Italiaanse collega's van Motociclismo voor de 15e keer werd georganiseerd.

Ducati toont twee concepten op EICMA: Scrambler DesertX en Motard

Het grote nieuws was al twee weken geleden tijdens de jaarlijkse dealerconferentie onthuld, maar Ducati had toch nog iets voor de EIMCA in Milaan bewaard. Twee concepten op basis van de Scrambler om precies te zijn: Motard en DesertX.

Indian roept Chief, Chieftain, Roadmaster en Springfield terug om foutieve melding versnellingsindicator

Indian heeft een flinke terugroepactie uit moeten schrijven. De schakelaar van de versnellingsindicator kan roesten, waardoor in het display een valse neutraal kan worden gemeld. De terugroepactie geldt voor de modellen Chief, Chieftain, Roadmaster en Springfield van 2014-2019.

Cosmetische updates voor 2020 Honda CB1000R

Honda heeft haar vlaggenschip van de Neo Sports Café familie CB1000R voor 2020 licht vernieuwd. De cosmetische veranderingen moeten volgens Big Red z'n status als premium Naked en zijn stevige aanwezigheid op straat nog eens extra benadrukken.

Moto Guzzi V7 III Stone S: eerbetoon aan de oude 750

Naast een verjaardagseditie van de Racer heeft Moto Guzzi nog een speciaal en exclusief model ter viering van het 10-jarige lustrum op de markt gezet: de V7 III Stone S, als eerbetoon ook aan de 750 uit de jaren '70 van de vorige eeuw.