Zoeken

Triumph onthult Scrambler 1200 Bond Edition

De premiere van de film is vanwege de corona pandemie uitgesteld, maar bij Triumph wilden ze niet langer meer wachten om de samenwerking met EON Productions voor de 25e James Bond film No Time To Die in te kleuren. En dus is vandaag de Scrambler 1200 Bond Edition onthuld.

MV Agusta start productie Rush 1000 in juni

Goed nieuws voor de Lucky Few. MV Agusta start in juni met de productie van haar Rush 1000 "drag strip-geïnspireerde" fiets. De eerste fietsen zullen tegen het einde van dezelfde maand uit de hangaar aan het meer van Varese rollen, klaar voor de Lucky Few die hun Rush 1000 online en via het wereldwijde dealernetwerk van MV Agusta hebben gereserveerd.

Piaggio vraagt patent aan voor roterende winglets

Piaggio heeft patent aangevraagd voor dynamische winglets die kunnen roteren om het rotatiekoppel te beïnvloeden. Opmerkelijk genoeg niet voor een nieuwe RSV4, maar voor de Piaggio MP3.

Gold Wing nu ook met Android Auto

Goed nieuws voor de fans van de Gold Wing die niet in het bezit zijn van een Apple telefoon. Android Auto zal binnen afzienbare worden geïntegreerd met het huidige model Gold Wing.

Twee nieuwe kleuren voor Superveloce 800

MV Agusta kondigt twee nieuwe kleurenschema's aan voor zijn übervette neo-retro superbike, de Superveloce 800. Het succes van de fiets markeert volgens de Italianen de herstart van de productie na de lockdown periode als gevolg van de coronacrisis.