Zoeken

New Kids in Town: Orcal SK01 en SK03

Ze zijn al sinds 2015 in de Benelux op de markt, maar we denken niet dat er veel zijn die van het merk Orcal hebben gehoord. Dat zou wel eens kunnen veranderen met de SK01 en SK03, de eerste vertegenwoordigers van een nieuwe lijn die door de Fransen Distinction is genoemd.

Nieuwe CBR600RR komt 21 augustus (maar niet in Europa)

Het gerucht ging al een tijdje, maar nu heeft Honda officieel de komst van een nieuwe CBR600RR aangekondigd. Tot zover het goede nieuws, de 2021 CBR600RR wordt niet in Europa op de markt gezet, omdat de gedecimeerde supersport verkoop de investering in Euro 5 niet rendabel heeft gemaakt.

BMW R 18 Dragster: ubervet Roland Sands ontwerp

De onthulling van de fiets moest vanwege de coronacrisis naar online worden verplaatst en een introductie is er om die reden ook nog niet geweest, maar dat heeft BMW er niet van weerhouden om Roland Sands de vrije hand te geven met een fonkelnieuwe R 18. Het resultaat? Een übervette R 18 Dragster.

Eerste indruk Ducati Scrambler 1100 Sport PRO

In 2018 werd aan Ducati's succesverhaal Scrambler met de lancering van de Scrambler 1100 een nieuw hoofdstuk toegevoegd. Voor 2020 heeft Ducati de Scrambler 1100 familie compleet op de schop gegooid en vernieuwd. In een zonovergoten Ardenner omgeving rond Dinant maakten we kennis met de Scrambler 1100 Sport PRO, een uitgebreide test zal binnenkort op Motorfreaks te lezen zijn.

Yamaha Europe, KNMV, Dohms Projecten en SPIKE slaan handen ineen voor uniek project

Het moet de eerste elektrische crossmotor worden die zich kan meten met de huidige generatie van 250cc crossmotoren. Eind dit jaar moet het prototype klaar zijn. De motor is een gezamenlijk project van SPIKE Technologies en Dohms Projecten, ondersteund door Yamaha Europe N.V. en de KNMV.