Zoeken

Piaggio vraagt patent aan voor airbagsysteem op MP3

Bijna twee decennia was Honda het enige merk dat een model met een airbag had uitgerust, maar dat zou binnenkort wel eens kunnen gaan veranderen. Piaggio heeft namelijk patent aangevraagd voor een airbagsysteem op de MP3.

Sneak Preview: Ducati Diavel V4

Exact twaalf jaar na de lancering van de allereerste Diavel heeft Ducati van haar Powercruiser de overtreffende trap op de markt gezet: de Diavel V4. Onder wisselvallige weersomstandigheden maakten we in de Belgische Ardennen op overdonderende wijze kennis met Ducati's vierde V4, waarvan een uitgebreide binnenkort online zal worden gezet. Hier alvast onze eerste bevindingen.

Kawasaki lanceert Eliminator 400 in Japan

Kawasaki heeft de Eliminator een nieuw leven ingeblazen, in vorm van twee nieuwe cruisers op basis van de 398cc paralleltwin die we kennen van de Z400 en Ninja 400. De nieuwe Eliminator wordt in eerste instantie alleen in Japan op de markt gezet.

LiveWire per 15 maart beschikbaar in Nederland

Het heeft even geduurd, maar LiveWire heeft zijn intrede op de Europese markt aangekondigd. Reserveringen van de LiveWire One zijn mogelijk vanaf 15 maart, leveringen worden verwacht in april 2023.

KTM lanceert Limited Edition 1290 Super Duke RR

Volgens KTM was de eerste 1290 Super Duke RR in 2021 een klinkend succes. Reden voor de Oostenrijkers om daar in 2023 vervolg aan te geven met een tweede productieserie van 500 stuks doe net zo veelbelovend moet zijn, maar dan met gemenere, donkere looks.