Zoeken

Nieuw Custom project voor Moto Adonis

In samenwerking met Choppershop.com en MotoShare is Moto Adonis een Custom project gestart. Een Harley Sportster wordt tot Bobber omgebouwd, waarna deze via MotoShare kan worden gehuurd. Na 200 keer te zijn verhuurd zal de motor onder de huurders worden verloot.

BMW kondigt R 1250 GS en R 1250 RT aan

Nadat de eerste filmpjes al waren uitgelekt heeft BMW nu officieel de nieuwe R 1250 GS en R 1250 RT aangekondigd. BMW's succesvolle reis- en toermotor worden voorzien van een nieuwe 1.254cc boxermotor met ShiftCam technologie die meer vermogen over het hele toerenbereik, lagere emissies, een lager brandstofverbruik en soepeler en verfijnd rijgenot moet bieden.

Yamaha Tenere 700 World Raid naar Argentinie

Na Rodney Faggotter's reis down-under en Stéphane Peterhansel's avontuur in Marokko was het in Argentinië aan Adrien Van Beveren om met het Ténéré 700 World Raid prototype terug te keren naar de plek waar hij de 2018 Dakar Rally verliet.

Nieuwe kleuren voor 2019 Kawasaki Vulcan S

Voor het grote nieuws zullen we moeten wachten tot de EICMA in Milaan, maar in aanloop daarop maakt Kawasaki alvast de nieuwe kleuren van bestaande modellen bekend. Zo ook de Vulcan S, die er in de nieuwe kleuren net een tikkie frisser uitziet.

Kawasaki Z125 en Ninja 125: instapmodellen voor A1 rijbewijs

We hebben d'r lang op moeten wachten, maar Kawasaki heeft nu eindelijk ook twee volwassen motoren in z'n gamma voor de beginnende motorrijder en motorrijdster. De 2019 Z125 en Ninja 125 zijn als twee druppels water ten opzichte van Kawa's Naked en Supersport voor het A2 rijbewijs.