Zoeken

Kawasaki kondigt nieuwe kleuren aan voor 2022 Ninja 650

Kawasaki heeft nieuwe kleuren van de 2022 Ninja 650 bekend gemaakt. Naast de sportieve en heel herkenbare KRT kleurstelling heeft Kawasaki voor deze middenklasse Sport Tourer twee compleet nieuwe kleuren bedacht.

Suzuki onthult GSX-S1000GT

Na eerder dit jaar de nieuwe GSX-S1000 te hebben gelanceerd heeft Suzuki nu ook de langverwachte GSX-S1000 GT onthuld. De GT deelt veel techniek van de sportieve naked, maar dan voorzien van een agressieve design dat is voorbereid op optionele koffers en een TFT kleurendisplay met Bluetooth connectiviteit.

Triumph lanceert Tiger 900 Bond Edition

Je had er natuurlijk op kunnen wachten: als de officiële partner van de nieuwe James Bond film "No Time to Die" heeft Triumph de Tiger 900 Rally Pro van een James Bond jasje voorzien. De Tiger 900 Bond Edition wordt in een beperkte oplage van 250 stuks op de markt gezet.

MV Agusta onthult 2022 F3 RR

MV Agusta heeft de nieuwe F3 RR gepresenteerd. Het nieuwe vlaggenschip heeft flink wat updates gekregen, waaronder aerodynamische winglets die verdacht veel op die van de Fireblade lijken.

Piaggio wint rechtzaak tegen Peugeot: met Metropolis patentrecht geschonden

Piaggio heeft in Parijs en Milaan twee rechtszaken gewonnen voor de schending van het patentrecht door Peugeot. Peugeot moet in Frankrijk en Italië de verkoop van de Metropolis gaan stoppen, op straffe van zware boetes.