Zoeken

Z900 By Barracuda: Z900 met bling

Na vier jaar geleden met z'n voorganger, de Z800 te hebben geflirt heeft accessoire-specialist Barracuda nu een speciaal pakket voor de Z900 samengesteld. Als we de Italianen mogen geloven is de Z900 By Barracuda een motor waarvan het design naar een hoger niveau is gebracht.

Triumph geeft bij aanschaf Tiger 800 en Tiger 1200 kofferset praktisch cadeau

Bij Triumph zijn ze het jaar goed begonnen. Om de verkoop van de Tiger familie een extra boost te geven krijg je bij aanschaf van een nieuwe Tiger 800 of Tiger 1200 een complete bagageset er voor een appel en een ei bij.

Yamaha zet wegrace aanbieding voort

Sinds de lancering van het bLU cRU programma is Yamaha er alles aan gelegen om iedereen op een Yamaha te krijgen. Zo heeft de Nederlandse importeur haar wegrace aanbieding voor de YZF-R6 en YZF-R1 voor 2019 voortgezet.

Binnenkort: eerste test Kawasaki Versys 1000 SE

Vier jaar nadat met name het design compleet werd vernieuwd heeft Kawasaki de Verys 1000 naar het volgende niveau getild. En er meteen een SE versie aan toegevoegd. Op de Canarische eilanden Lanzarote en Fuerteventura beleefden we een tweedaags avontuur met de Versys 1000 SE, een uitgebreide test zal binnenkort op Motorfreaks te lezen zijn, maar hier alvast onze eerste bevindingen.

Meer van 8000 testrit aanmeldingen voor Moto Guzzi V85 TT

Moto Guzzi is z'n momentum aan het opbouwen voor de nieuwe V85 TT. Guzzi's nieuwe Allroad zal vanaf eind deze maand bij de Guzzi dealer en Motoplex stores te bezichtigen zijn, wat tevens de aftrap is van de Moto Guzzi Test Rides.