Zoeken

Husqvarna onthult 2022 Enduro line-up

Husqvarna Motorcycles stelt zijn 2022 enduro-gamma voor. Volgens de Oostenrijkers met Zweedse roots bulkt de line-up van twee- en viertaktmachines van innovatie met als resultaat zeven lichte en wendbare motoren die onoverwinnelijk moeten zijn op elk soort terrein.

EMX-PRO: volledig elektrische crossmotor van Nederlandse bodem

Sterk accelererend, controle en grip in de bochten en stabiel op het rechte stuk. De EMX-PRO heeft een uitstekende indruk achtergelaten tijdens een eerste proef op het circuit.

Yamaha XSR125: nieuwe telg Sport Heritage familie

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, en dus heeft Yamaha haar Sport Heritage familie aan de onderkant uitgebreid met een XSR125.

Harley lanceert LiveWire als EV motormerk

Slecht nieuws voor wie had gehoopt dat LiveWire een 'eens maar nooit weer' hersenspinsel van Harley-Davidson zou zijn geweest: Harley-Davidson heeft LiveWire als eigen merk van elektrische motoren gelanceerd. Het eerste LiveWire model zal op 8 juli worden onthuld.

Husvarna Vektorr Concept: eerste e-scooter uit Mattighofen

Na eerder al de E-Pilen Concept te hebben aangekondigd heeft Husqvarna nog eens twee elektrisch aangedreven concepten gepresenteerd: de Vektorr Concept en de Bltz Concept, een e-scooter en e-step voor in de stad.