Zoeken

BMW Motorrad legt verkoop alle motoren stil in VS, uitgezonderd de CE-04

BMW Motorrad heeft in de Verenigde Staten de verkoop van alle nieuwe motorfietsen met een verbrandingsmotor stilgelegd. Blijkbaar heeft het probleem betrekking op het verdampingssysteem in alle nieuwe verbrandingsmachines en op gebruikte fietsen in de inventaris van dealers.

Kawasaki geeft eerste details Eliminator 500

Na in het voorjaar de Eliminator 400 in Japan te hebben gelanceerd kondigde Kawasaki begin juni de comeback van de Eliminator voor de rest van de wereld aan. Nu geeft Kawasaki meer details vrij over deze motor, die de naam “Eliminator 500” meekrijgt en in twee uitvoeringen leverbaar wordt: als Eliminator 500 en Eliminator 500 SE.

Suzuki maakt prijs Hayabusa 25th Anniversary bekend

Suzuki heeft de prijs van de Hayabusa 25th Anniversary bekend gemaakt. Het exclusieve jubileummodel, vijfentwintig jaar na de introductie van de inmiddels wel legendarische GSX-R1300, komt in een beperkte oplage naar Nederland en is per direct leverbaar.

Nieuwe kleuren voor 2024 GSX-S familie

Suzuki heeft voor de GSX-S familie voor modeljaar 2024 een nieuw palet aan kleuren bedacht. Van Candy Daring Red voor de GSX-S1000GT tot Metallic Sword Silver voor de GSX-S950 en GSX-S1000. De gehele reeks is leverbaar in opvallende nieuwe tinten.

Ducati lanceert Multistrada V4 S Grand Tour

In de tweede aflevering van de 2024 World Première YouTube series heeft Ducati het doek gelicht van de Multistrada V4 S Grand Tour, volgens de Italianen de meest complete Multistrada V4 ooit, voor liefhebbers die lange afstanden willen reizen met maximaal comfort en veiligheid.