Zoeken

Harley-Davidson lanceert 2022 G.I Enthusiast Collection

Als eerbetoon aan Harley rijders die in het Amerikaanse leger hebben gediend of nog in dienst zijn heeft Harley-Davidson de gelimiteerde G.I. Enthusiast Collection gelanceerd, een in bijzondere kleuren gespoten Pan America 1250 Special en Tri Glide Ultra.

Elektrische Suzuki Burgman in de pijplijn

Bij Suzuki wordt aan een elektrisch aangedreven scooter gewerkt die op de bekende Burgman is gebaseerd. Het Japanse merk uit Hamamatsu heeft namelijk recent pantent voor een elektrische scooter aangevraagd.

Ducati Streetfighter V2 nu ook in Storm Green

Goed nieuws voor fans van de Streetfighter V2 die 't wel een beetje met de kleur rood hebben gehad. Ducati heeft namelijk het kleurenpalet van de V2 met een tweede kleur uitgebreid: Storm Green. De nieuwe mat groen metallic kleur moet volgens Ducati het ontwerp van de Streetfighter V2 versterken.

BMW kondigt kleintje RR aan... in India

Er zit een kleintje S 1000 RR aan te komen bij BMW. Dat wil zeggen: in India. BMW Motorrad India heeft namelijk op haar YouTube kanaal een teaservideo geplaatst waarin een nieuwe RR wordt aangekondigd, wat vermoedelijk de nieuwe G 310 RR zal zijn.

Kawasaki lanceert Elektrode: eerste elektrische van Team Green

Kawasaki heeft het doek gelicht van z'n allereerste elektrisch aangedreven tweewieler: de Elektrode. Strikt genomen geen crosser, maar een elektrisch aangedreven loopfiets. Ontworpen door hetzelfde team dat ook verantwoordelijk is voor de KX crossers en bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar.