Zoeken

Triumph lanceert Street Triple 765 R A2

Triumph heeft een A2-variant van de Street Triple 765 R gelanceerd. De Street Triple 765 R A2 wordt aangedreven door een herziene driecilinder met een topvermogen van 70 kW, dat via een optionele A2-kit tot 35 kW kan worden teruggezet, waardoor hij ook te rijden is door de nieuwe generatie motorrijders met een A2-rijbewijs.

Bajaj lanceert Freedom 125: 's werelds eerste CNG motorfiets

Bajaj heeft in India 's werelds allereerste productie motorfiets die door Compressed Natural Gas (CNG) wordt gevoed op de markt gezet: de Bajaj Freedom 125. De Indiase motorgigant belooft een aanzienlijke reductie in gebruikskosten en emissies ten opzichte van benzine-gevoede motoren met gelijke cilinderinhoud.

Flying Flea: de eerste elektrische Royal Enfield?

Het is een publiek geheim dat bij Royal Enfield hard aan een nieuwe elektrische motorfiets wordt gewerkt. Volgens de laatste geruchten zou die eerste EV wel eens onder de naam Flying Flea op de markt kunnen worden gezet, als eerbetoon aan de gelijknamige motorfiets uit de tweede wereldoorlog.

Royal Enfield lanceert Guerrilla 450

Als we Royal Enfield mogen geloven zien roadsters en wegen er vanaf vandaag nooit meer hetzelfde uit. De Indiase Britten hebben namelijk de Guerrilla 450 gelanceerd, het tweede model van het nieuwe 450-platform die voor 'sensationele responsiviteit, rauw instinct en pure intuïtiviteit moet zijn gebouwd. Een all-roadster die zicht tegen de geldende normen verzet.

Werkt Kawasaki aan een EV-crosser?

Kawasaki lijkt te werken aan een nieuwe elektrische crosser met wisselbare batterijen. Het nieuws blijkt uit een tekening van wat een crosser lijkt te zijn, als bijlage van een patent dat Team Green heeft ingediend.