Zoeken

Ducati onthult Scrambler 1100 PRO en 1100 Sport Pro

Ducati heeft de tweede generatie van de Scrambler 1100 onthuld. De nieuwe Ducati Scrambler 1100 range bestaat uit twee nieuwe modellen: de Scrambler 1100 PRO en Scrambler 1100 Sport PRO.

Screamin Eagle 131: dikste Harley V-twin ooit

Voor wie ook een Cruiser nooit te veel vermogen kan hebben heeft Harley de meest extreme versie van de Screamin' Eagle uitgebracht: de Screamin' Eagle Milwaukee Eight 131 Crate Engine, dat speciaal voor de Touring modellen is ontwikkeld.

Triumph lanceert Special Editions van de Tiger 1200

Het wil niet echt vlotten met de verkoop van de Tiger 1200 en dus hebben ze bij Triumph twee Special Editions gelanceerd, in de hoop daarmee het tij te keren: De Tiger 1200 Desert en Alpine Special. Je raadt het al: de een in een zandkleur en de ander in 't wit.

Kawasaki vraagt patent aan voor directe injectie Supercharger

De tweede generatie Kawasaki's eenliter Supercharger zou wel eens directe inspuiting kunnen krijgen. Team Green heeft patent aangevraagd voor supercharged motorblok dat met dubbele injectie is uitgerust.

Suzuki kondigt V-Strom 1050XT First Edition aan voor NL markt

De marktintroductie moet nog plaatsvinden, maar de Nederlandse importeur B.V. Nimag heeft van de nu al een First Edition aangekondigd van de nieuwe V-Strom 1050XT. De volgens de importeur extra rijk uitgeruste V-Strom is direct te bestellen vanaf € 16.999,-.