Zoeken

Harley presenteert nieuwe Apex Factory Custom Paint

Voor wie op zoek is naar een Harley die net effe een tikkie bijzonder is hebben de Amerikanen iets bijzonders bedacht: Apex Factory Custom Paint - een bijzondere kleurstelling die is geïnspireerd door Harley's racehistorie. De dynamische nieuwe kleurstelling maakte zijn debuut vandaag op de jaarlijkse Sturgis Motorcycle Rally.

Het is bevestigd: er komt een nieuwe ZX-4R

Na meer dan 20 jaar keert de ZXR400 weer bij Kawasaki terug. Een nieuwe door de U.S. National Highway Traffic Safety Administration vrijgegeven VIN-decoder bevestigt de komst van een 399cc viercilinder lijnmotor Supersport model voor 2023.

Kawasaki introduceert nieuwe KFX90 in Benelux

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat hebben ze bij Kawasaki Benelux goed begrepen en dus zal de nieuwe KFX90, volgens Team Green de ideale quad voor jongeren en beginnende volwassenen, dit jaar officieel geïntroduceerd worden in de Benelux.

Nieuwe frisse kleuren voor 2023 Africa Twin

Honda heeft het kleurenpalet van de CRF1100L Africa Twin evenals de CRF1100L Africa Twin Adventure Sports voor 2023 een frisse update gegeven. De Mat Ballistic Black Metallic kleur is geüpdatet, daarnaast is er het nieuwe Glint Wave Blue Metallic Tricolor voor de Africa Twin en Mat Iridium Gray Metallic voor de Africa Twin Adventure Sports.

MV Agusta lanceert 2022 RC range

Dat je ze bij MV Agusta in Varese niets hoeft te leren op het vlak van design zijn we het op de redactie wel over eens, maar toch weten de Italianen ons elk jaar weer te verrassen met de nieuwe RC uitvoeringen. Zo ook de 2022 range van de RC, die uit de F3 RC, Dragster RC SCS en Turismo Veloce RC SCS bestaat.