Zoeken

Nieuwe kleur voor 2023 Kawasaki Ninja 1000SX

Een trendsetter in het moderne Sport Touring segment, die sportiviteit met comfortabel reizen combineert. Dat is in een notendop volgens Kawasaki de Ninja 1000SX. Voor modeljaar 2023 is de SX ook leverbaar in de nieuwe kleur Metallic Matte Sovereign Red.

Nieuwe kleuren voor 2023 Z900

De eerste helft van het jaar zit er al weer ruim een maandje op en dus begint beetje bij beetje het nieuws voor 2023 binnen te sijpelen. Zo heeft Kawasaki de 2023 kleuren van de Z900 aangekondigd, welke binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Harley presenteert nieuwe Apex Factory Custom Paint

Voor wie op zoek is naar een Harley die net effe een tikkie bijzonder is hebben de Amerikanen iets bijzonders bedacht: Apex Factory Custom Paint - een bijzondere kleurstelling die is geïnspireerd door Harley's racehistorie. De dynamische nieuwe kleurstelling maakte zijn debuut vandaag op de jaarlijkse Sturgis Motorcycle Rally.

Het is bevestigd: er komt een nieuwe ZX-4R

Na meer dan 20 jaar keert de ZXR400 weer bij Kawasaki terug. Een nieuwe door de U.S. National Highway Traffic Safety Administration vrijgegeven VIN-decoder bevestigt de komst van een 399cc viercilinder lijnmotor Supersport model voor 2023.

Kawasaki introduceert nieuwe KFX90 in Benelux

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat hebben ze bij Kawasaki Benelux goed begrepen en dus zal de nieuwe KFX90, volgens Team Green de ideale quad voor jongeren en beginnende volwassenen, dit jaar officieel geïntroduceerd worden in de Benelux.