Zoeken

Nieuwe kleuren voor 2023 Z900

De eerste helft van het jaar zit er al weer ruim een maandje op en dus begint beetje bij beetje het nieuws voor 2023 binnen te sijpelen. Zo heeft Kawasaki de 2023 kleuren van de Z900 aangekondigd, welke binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Harley presenteert nieuwe Apex Factory Custom Paint

Voor wie op zoek is naar een Harley die net effe een tikkie bijzonder is hebben de Amerikanen iets bijzonders bedacht: Apex Factory Custom Paint - een bijzondere kleurstelling die is geïnspireerd door Harley's racehistorie. De dynamische nieuwe kleurstelling maakte zijn debuut vandaag op de jaarlijkse Sturgis Motorcycle Rally.

Het is bevestigd: er komt een nieuwe ZX-4R

Na meer dan 20 jaar keert de ZXR400 weer bij Kawasaki terug. Een nieuwe door de U.S. National Highway Traffic Safety Administration vrijgegeven VIN-decoder bevestigt de komst van een 399cc viercilinder lijnmotor Supersport model voor 2023.

Kawasaki introduceert nieuwe KFX90 in Benelux

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat hebben ze bij Kawasaki Benelux goed begrepen en dus zal de nieuwe KFX90, volgens Team Green de ideale quad voor jongeren en beginnende volwassenen, dit jaar officieel geïntroduceerd worden in de Benelux.

Nieuwe frisse kleuren voor 2023 Africa Twin

Honda heeft het kleurenpalet van de CRF1100L Africa Twin evenals de CRF1100L Africa Twin Adventure Sports voor 2023 een frisse update gegeven. De Mat Ballistic Black Metallic kleur is geüpdatet, daarnaast is er het nieuwe Glint Wave Blue Metallic Tricolor voor de Africa Twin en Mat Iridium Gray Metallic voor de Africa Twin Adventure Sports.