Zoeken

Honda maakt 2019 prijzen Adventure familie bekend

Na op de EICMA in Milaan naast de compleet nieuwe CRF450L een compleet vernieuwde CB500 familie te hebben gepresenteerd heeft Honda nu de prijzen en beschikbaarheid van alle 2019 Adventure modellen bekend gemaakt.

BMW onthult prototype dikke luchtgekoelde boxermotor

BMW heeft wel op een heel bijzondere manier een nieuwe luchtgekoelde boxermotor aangekondigd. Een prototype van de nieuwe boxermotor was begin deze maand te zien tijdens de Hot Rod Custom Show in vorm van de R18, een custom creatie uit de hand van de Japanse custombouwer CUSTOM WORKS ZON.

BMW maakt prijs C 400 X bekend, binnenkort bij de dealer

Het heeft iets langer geduurd dan we hadden gedacht, maar BMW's nieuwe motorscooter voor het midsize segment C 400 X zal binnenkort dan eindelijk bij de BMW Motorrad dealer te aanschouwen zijn. Ook z'n prijs heeft BMW nu bekend gemaakt en die is met € 8.084 een tikkie hoger dan een half jaar geleden nog geschat.

Ducati roept Panigale V4 terug om lekkage oliekoeler

Ducati heeft een terugroepactie uitgeschreven voor de 2018 en 2019 Panigale V4. De oliekoeler kan gaan lekken, wat in een worstcasescenario zou kunnen resulteren in een crash. Vooralsnog is de terugroepactie alleen uitgerold in de Verenigde Staten.

BMW roept 1 2019 F 850 GS terug om probleem drijfstang

BMW heeft in de Verenigde Staten wel een héél erg bizarre terugroepactie uitgeschreven. De terugroepactie betreft de 2019 F 850 GS waarvan de drijfstangen mogelijk niet goed zijn vastgezet, maar dat is niet wat deze terugroepactie uniek maakt. Wél dat het om slechts één motor gaat, die bovendien nog niet is verkocht.