Zoeken

Ducati Scrambler Urban Motard: stadse rebel

Na het aantal verschillende uitvoeringen de afgelopen jaren juist terug te hebben gebracht heeft Ducati voor modeljaar 2022 een nieuw model toegevoegd aan de Scrambler (800) familie. De Scrambler Urban Motard moet volgens de Italianen als een stadse rebel worden gezien.

Scrambler 1100 Tribute PRO: eerbetoon aan 50 jaar Ducati twins

Het is dit jaar exact 50 jaar geleden dat de eerste luchtgekoelde tweecilinder in Borgo Panigale bij Ducati werd gelanceerd. Als eerbetoon aan vijftig jaar luchtgekoelde tweecilinder geschiedenis heeft Ducati de Scrambler familie met de Scrambler 1100 Tribute PRO uitgebreid.

Suzuki maakt prijs GSX-S1000GT bekend

Suzuki heeft de prijs van de nieuwe GSX-S1000GT bekend gemaakt en die is minstens zo scherp als z'n styling. De naar eigen zeggen krachtigste en lichtste SportTour fiets in z'n segment is leverbaar vanaf eind november voor 16.499 euro.

Brutale 1000 Nurburgring: meest extreme Brutale ooit

MV Agusta lijkt weer in oude gewoontes terug te vallen, het lanceren van super exclusieve en gelimiteerde varianten op bestaande modellen. De laatste in deze serie is de nieuwe Brutale 1000 Nürburgring, die de Hypernaked met de roemruchte "Groene Hel" verbindt.

BMW vernieuwt K 1600 familie voor 2022

Met de lancering van de R 18 B en R 18 Transcontinental zou je denken dat het nu definitief over en uit is voor het K 1600 verhaal, maar niets is minder waar. Uit Duitse certificatie data blijkt namelijk dat BMW de zescilinder lijnmotor een flink stuk schoner heeft gemaakt.