Zoeken

Honda CB-F Concept: jaren '80 CB900F met CB1000R DNA

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus mag in Japan de 36e Osaka Motorcycle Show en de 47e Tokyo Motor Show geannuleerd zijn, maar dat probleem heeft Honda snel opgelost. In een virtuele beursstand werden de nieuwe modellen gepresenteerd, waaronder dit nieuwe CB-F Concept.

BMW R 18 in het wild gespot

De officiële onthulling stond oorspronkelijk voor begin volgende maand in Texas gepland, maar een touring versie van BMW's nieuwe R 18 is inmiddels door onze collega's van Motorcycle.com in het wild gespot.

Kawasaki vraagt patent aan voor naafbesturing

Het is natuurlijk de vraag of het uiteindelijk de productiefase haalt, maar Kawasaki heeft recent patent op een eigen naafbesturing aangevraagd. Terwijl ze dat nu net zo gemakkelijk van Bimota kunnen overnemen.

Additional Tank Kit voor Husqvarna 701 Enduro

Na op de EICMA in Milaan een LR versie met grotere 25 liter tank te hebben gepresenteerd heeft Husqvarna nu ook voor de bestaande 701 Enduro een Additional Fuel Tank Kit uitgebracht. Voor bestaande 701 rijders die niet halverwege hun rit stil willen komen te staan.

Kawasaki Z H2 21 maart bij de dealer

Het begint langzamerhand traditie te worden bij Kawasaki: een nieuw model niet zomaar naar de dealers uitleveren, maar d'r meteen een klein feestje van te maken met chips en een blokje kaas. Laatste in de rij van dealerintroducties is de Z H2, welke op 21 maart z'n debuut bij de Kawasaki dealers maakt.