Zoeken

CFMOTO ASPAR SPECIAL EDITION: ode aan eerste zege Moto3

Ja, strikt genomen is de Moto3 machine gewoon de RC250GP van partner KTM, maar ze nemen wél onder de eigen merknaam CFMOTO deel en dus was de eerste overwinning twee weken geleden in Le Mans een legendarisch moment. Reden voor de Chinezen om daar dit weekend in Barcelona op passende wijze bij stil te staan met deze CFMOTO ASPAR SPECIAL EDITION.

Ducati Multistrada V4 Pikes Peak Desert: one-off model

Steeds meer fabrikanten geven je optie een motor aan te kleden met een uitgebreid pakket aan accessoires, maar bij Ducati zijn ze nog een stap verder gegaan met het Ducati Unica programma, waarbij een motor tot in detail kan worden gepersonaliseerd. De Multistrada V4 Pikes Peak Desert is daar een mooi voorbeeld van.

Royal Enfield HIM-E, de EV Himalayan, in 2027 in productie?

Het is een publiek geheim dat bij Royal Enfield hard aan een elektrische motor wordt gewerkt, maar volgens de laatste geruchten gaat het wat langer duren voordat het eerste elektrische model daadwerkelijk op de markt zal worden gezet.

Z650RS tijdelijk in prijs verlaagd

Mocht je toevallig in de markt zijn voor een nieuwe Z650RS, dan hebben we goed nieuws voor je. Kawasaki heeft namelijk besloten om de prijs van haar retro-klassieke twin met 700 euro te verlagen.

Yamaha patenten R7: updates in de pijplijn?

Hij is nog maar twee jaar op de markt, maar het is niet ondenkbaar dat Yamaha de R7 een stevige update gaat geven. Yamaha heeft namelijk een tweetal patenten aangevraagd voor het koelsysteem, dat doet vermoeden dat de paralleltwin meer pit gaat krijgen.