Zoeken

Scrambler 1100 FT winnaar 3e Custom Rumble

De Scrambler 1100 FT, gemaakt door de Italiaan Marco Graziani van CC Racing Garage, is de winnende fiets van de derde editie van Custom Rumble, de wedstrijd georganiseerd door Scrambler Ducati, exclusief voor custom bikes.

Yamaha maakt prijs Tricity 300 bekend

Yamaha heeft de prijs van de nieuwe Tricity 300 en drie accessoirepakketten welke voor de nieuwe driewielscooter leverbaar zijn bekend gemaakt. Met een prijskaartje van bijna 10 duizend euro denken we niet dat de Tricity 300 volle zalen zal gaan trekken.

Triumph onthult Scrambler 1200 Bond Edition

De premiere van de film is vanwege de corona pandemie uitgesteld, maar bij Triumph wilden ze niet langer meer wachten om de samenwerking met EON Productions voor de 25e James Bond film No Time To Die in te kleuren. En dus is vandaag de Scrambler 1200 Bond Edition onthuld.

MV Agusta start productie Rush 1000 in juni

Goed nieuws voor de Lucky Few. MV Agusta start in juni met de productie van haar Rush 1000 "drag strip-geïnspireerde" fiets. De eerste fietsen zullen tegen het einde van dezelfde maand uit de hangaar aan het meer van Varese rollen, klaar voor de Lucky Few die hun Rush 1000 online en via het wereldwijde dealernetwerk van MV Agusta hebben gereserveerd.

Piaggio vraagt patent aan voor roterende winglets

Piaggio heeft patent aangevraagd voor dynamische winglets die kunnen roteren om het rotatiekoppel te beïnvloeden. Opmerkelijk genoeg niet voor een nieuwe RSV4, maar voor de Piaggio MP3.