Zoeken

Kawasaki vraagt patent aan voor directe injectie Supercharger

De tweede generatie Kawasaki's eenliter Supercharger zou wel eens directe inspuiting kunnen krijgen. Team Green heeft patent aangevraagd voor supercharged motorblok dat met dubbele injectie is uitgerust.

Suzuki kondigt V-Strom 1050XT First Edition aan voor NL markt

De marktintroductie moet nog plaatsvinden, maar de Nederlandse importeur B.V. Nimag heeft van de nu al een First Edition aangekondigd van de nieuwe V-Strom 1050XT. De volgens de importeur extra rijk uitgeruste V-Strom is direct te bestellen vanaf € 16.999,-.

Ontwerptekeningen Harley elektrische scooter gedeponeerd

Eind 2018 kwam Harley met twee elektrische concepten op de proppen: een e-mountainbike en scooter die ons nog 't meest aan de Honda Zoomer doet denken. Dat dit geen flauwe grap is geweest tonen deze designtekeningen, die Harley bij het European Union Intellectual Property Office heeft gedeponeerd.

Binnenkort: eerste test Kawasaki Z650

Drie jaar na z'n lancering heeft Kawasaki de Z650 een opfrisbeurt gegeven. Afgaand op de lijst met vernieuwingen lijkt het alsof de Z650 niet echt veel is veranderd, maar twee dagen sturen in het bergachtige achterland van de Costa Brava heeft ons geleerd wat ze hebben gedaan wél spot on en meer dan dat ook niet nodig is geweest. Een uitgebreide test volgt binnenkort op Motorfreaks.

Project 1708: 234 pk 152 kg Ducati Superleggera V4

D'r zit een Superleggera V4 in de pijplijn. Ducati heeft haar exclusieve klanten geïnformeerd over Project 1708, zoals de Superleggera V4 intern wordt genoemd. De Superleggera V4 heeft een topvermogen van 224 pk (wat met een Akra systeem tot 234 pk kan worden vergroot), bij een ongekend drooggewicht van slechts 152 kilo.