Zoeken

BMW Motorrad deponeert naam "Roctane"

BMW Motorrad heeft in eigen land recent de naam "Roctane" gedeponeerd en heeft de internationale rechten op de titel aangevraagd met de intentie deze voor een toekomstig model te gebruiken. Is dit de productieversie van de Concept R 18 /2?

BMW vraagt patent aan voor adaptieve panelen

BMW Motorrad heeft recent patent aangevraagd voor adaptieve aerodynamische panelen, die in verschillende aantallen kunnen worden gebruikt en bij diverse modellen kunnen worden toegepast.

Eerste indruk Kawasaki Z900 SE

Het is dit jaar exact 50 jaar geleden dat in Akashi met de lancering van de Z1 de allereerste Z op de markt werd gezet, die de geschiedenis van Team Green voor goed zou veranderen. Om dat op passende wijze te vieren werd bij de Zwitserse importeur een 50th anniversary event georganiseerd en kon meteen met de nieuwe Z900 SE en Z900RS SE kennis worden gemaakt.

BMW lanceert M 1000 RR 50 Years M edition

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat bij onze Oosterburen BMW Motorsport GmbH is opgericht. In eerste instantie lag de focus op het raceprogramma van BMW, later werd het werkterrein uitgebreid naar de specifieke en zeer sportieve M modellen. Op dat 50-jarig bestaan te vieren heeft BMW Motorrad een M 1000 RR 50 Years M jubileumeditie uitgebracht.

Werkt Honda aan 500 Scrambler?

Volgens het Japanse Autoby wordt bij Honda aan een Scrambler gewerkt die op de Rebel 500 is gebaseerd. Een patent uit 2019 lijkt dit dit gerucht te bevestigen.