Zoeken

83 redenen waarom je voor een Multistrada 950 S "GP White" moet gaan

Dat het tegenwoordig niet meer "een witte daar blijf je mee zitten", maar "een witte daar wil iedereen op zitten" is hebben ze bij Ducati goed begrepen. En dus is in navolging van de Panigale V2 nu ook de Multistrada 950 S in een nieuwe kleur wit leverbaar. "GP White" heet het dan officieel.

Ducati Multistrada V4 opnieuw gespot

Sinds de komst van de Panigale V4 is het niet de vraag of, maar wanneer Ducati een V4 versie van de populaire Multistrada zal gaan lanceren. Aan de meest recente spionagefoto's te zien zal dat niet lang meer duren.

Ducati Panigale V2: nu ook in White Rosso

De tijd dat Supersports als warme broodjes over de toonbank gingen zal wel nooit meer terugkomen, maar dat maakt ze niet minder aantrekkelijk. Zeker niet wanneer ze zo mooi zijn als de Panigale V2, die nu ook in een nieuwe White Rosso kleurstelling leverbaar is.

BMW kondigt Active Cruise Control aan

Bij auto's is het bij veel merken al gemeengoed, maar in de motorindustrie is het tot nog niet toegepast. Tot nu. BMW Motorrad kondigt vandaag aan binnenkort Active Cruise Control aan te gaan bieden op haar modellen.

Vespa onthult Primavera Sean Wotherspoon

We hebben het al vaker gezegd: bij Vespa is men een kei in het bedenken van creatieve samenwerkingen. De laatste in deze serie is de Vespa Primavera Sean Wotherspoon, die nu al in de Vespa showrooms te aanschouwen is.