Zoeken

Pre-order Harley-Davidson LiveWire geopend

Het zal ons benieuwen of ze er volle zalen mee gaan trekken, maar na de motor officieel op de EICMA in Milaan te hebben gepresenteerd heeft Harley-Davidson nu de pre-orders voor de nieuwe elektrische LiveWire in Europa geopend. Van de beperkte eerste productie staan de leveringen voor najaar 2019 gepland.

The Revival Birdcage: tweede custom met BMW Big Boxer

Na in december CUSTOM WORKS ZON, een spectaculaire custom met een prototype van de nieuw BMW Big Boxer te hebben gepresenteerd heeft BMW Motorrad nu het doek gelicht van een tweede custom: The Revival Birdcage, gebouwd door het Amerikaanse Revival Cycles. Het productiemodel van BMW's nieuwe Cruiser wordt in de loop van 2020 gepresenteerd.

Ducati Diavel 1260 S Materico: special voor Milan Design Week

Italianen zijn onmiskenbaar verweven met design, zeker in Milaan. Dus is het niet vreemd dat Ducati tijdens een rondetafelgesprek van de Milan Design Week het stylingproces dat leidde tot de geboorte van de nieuwe Diavel 1260 uit de doeken heeft gedaan. En voor de gelegenheid een one-off model heeft gemaakt: de Diavel 1260 S Materico.

Binnenkort: eerste test Kawsaki Z400

Een jaar na de Ninja 300 tot Ninja 400 te hebben opgewaardeerd heeft Kawasaki met de Z300 exact hetzelfde gedaan. In het bergachtige achterland van de Costa Brava konden we kennismaken met de Z400, die de lat voor sportieve 'instap-Nakeds' een tikkie hoger heeft gelegd. Een uitgebreide test van de Z400 zal binnenkort op Motorfreaks te lezen zijn.

Binnenkort: eerste test Bridgestone S22

Drie jaar na de lancering van de S21 heeft Bridgestone de sportieve Hypersport band volledig vernieuwd. De nieuwe Battlax Hypersport S22 is volgens de Japanners op alle vlakken veel beter dan de S21, zonder dat dit ten koste van de levensduur is gegaan. Op het circuit van Jerez konden we kennismaken met de band, een uitgebreide test zal binnenkort op Motorfreaks te lezen zijn.