Zoeken

Nieuwe kleur en scherpere prijs voor 2021 Kawasaki W800

Kawasaki heeft voor 2021 een zeer chique kleurstelling voor de W800 retroklassieker bedacht. En niet alleen dat, Team Green heeft 'm ook nog eens flink in prijs verlaagd.

Ducati 2021 Monster: lichter, compacter, meer plezier

In het vijfde en laatste deel van de Ducati World Premiere wegseries heeft Ducati de nieuwe Monster gepresenteerd, waarbij de Italianen zeggen terug naar de basis te zijn gegaan: een sportief blok, gemonteerd in een van de Superbike afgeleid frame, wat zich heeft vertaald naar een sportieve Naked met 111 pk bij 188 kg rijklaargewicht.

Aprilia eSR1: elektrische Aprilia scooter

Na Vespa gaat ook Aprilia een elektrische scooter op de markt zetten. Tenminste, dat valt te concluderen uit het feit dat Piaggio een nieuw handelskenmerk voor een "eSR1" logo heeft vastgelegd.

Kawasaki maakt prijs 2021 Ninja 1000SX bekend

De nieuwe kleuren voor 2021 waren al onthuld, maar nu heeft Kawasaki ook de prijs van de 2021 Ninja 1000 SX bekend gemaakt. In Metallic Carbon Grey / Metallic Diablo Black kleurstelling moet er nu € 15.999 op tafel worden gelegd en dat is maar een fractie meer dan de 2020 unit.

Gold Wing krijgt adaptieve cruise control

Ducati mag met de Multistrada V4 de eerste zijn geweest, maar zeker niet de laatste. Ook bij Honda wordt aan adaptieve cruise control gewerkt, getuige de patentaanvraag die Big Red voor de Gold Wing heeft gedaan.