Zoeken

Nader bekeken: Aurora Hellfire V8

Er moet iets in het water zitten, of anders zijn het de koloniale genen. Maar feit is dat nergens ter wereld zoveel visionaire engineers V8 motorfietsen ontwikkelen als in Australië. Het begon met verschillende versies van de Drysdale V8 over de afgelopen twintig jaar, gevolgd door de 334 pk sterke PGM-V8. De Australisch hattrick is nu compleet met de Aurora Hellfire V8, ontworpen door voormalig Australisch zijspan kampioen en ex Ford engineer Vincent Messina.

Nader bekeken: Royal Enfield Twins

De 75e editie van de EICMA in Milaan zag het langverwachte debuut van niet één, maar zelfs twee compleet nieuwe 650cc Paralleltwin Royal Enfields: de retro gestylde INT roadster en de Continental GT café racer die als éénzitter en tweezitter leverbaar wordt.

Nader bekeken: Kawasaki Ninja H2 SX

Drie jaar na de onthulling van de Ninja H2 – en nog veel extremere H2R – heeft Kawasaki de nu al legendarische eenliter supercharger met een Sport Tour model uitgebreid. De Ninja H2 SX, die ook als Ninja H2 SX SE model leverbaar wordt, zal volgens Kawasaki je toerervaring voor altijd gaan veranderen.

Nader bekeken: Triumph 2018 Tiger

Voor 2018 pakt Triumph haar Tigers flink aan. Zowel de 800 als de 1200 krijgen een stevige makeover. We kijken eens wat er allemaal veranderd is.

Nader bekeken: Honda 2018 CB1000R

Tien jaar na de lancering van de CB1000R heeft Honda haar sportieve naked grondig vernieuwd. De 2018 CB1000R heeft volgens Honda op een elegante manier meer (vermogen) met minder (gewicht) gecombineerd, maar Big Red heeft veel meer dan alleen dat gedaan.