Zoeken

Koning Zelfbouw Dag

Al een aantal jaar is de Koning Zelfbouw dag van Motoport Hengelo een bekend evenement op de kalender. Zeker als je van het betere huisvlijt houdt, kun je hier je hart ophalen. Elk jaar groter, elk jaar beter, elk jaar ligt de lat hoger. Dus is het hoog tijd daar eens een kijkje te nemen.

Interview grondleggers WK Superbike - deel 3: Paolo Flammini

Het WK Superbike bestaat inmiddels dertig jaar en dat was voor Motorfreaks een reden om de grondleggers van deze raceseries op te zoeken. In dit derde en laatste deel spreken we met Paolo Flammini, die als derde en laatste betrokken raakte bij het WK Superbike.

Verslag Ducati Clubrace

Het was weer zover, de Ducati Clubrace vond afgelopen weekend plaats op een meer dan zonovergoten Assen. Zo warm zelfs, dat de meer serieuze racers echt de portemonee trokken en per sessie een nieuwe set banden verstookten.

Interview grondleggers WK Superbike - deel 2: Maurizio Flammini

Sinds de overname van Infront door Bridgepoint, het moederbedrijf van Dorna, zijn er veel veranderingen doorgevoerd aan het WK Superbike. Motorfreaks zocht de initiatiefnemers op van het prestigieuze kampioenschap, dat begin deze eeuw wat populariteit betreft de 500cc Grand Prix leek te overstemmen. In deel 2 het gesprek met Maurizio Flammini, de man achter de marketing en sponsoring.

Exclusief: interview Timur Sardarov - Russisch redder MV

De 35-jarige Timur Sardarov is de Russische investeerder wiens Black Ocean beleggingsmaatschappij met vestigingen in Londen en New York de reorganisatie van MV Agusta heeft gefinancierd, nadat het in Varese gevestigde roemruchte Italiaanse merk van Giovanni Castiglioni in financiële problemen was geraakt. In een exclusief interview legt de Rus voor het eerst uit waarom hij dat heeft gedaan en wat zijn plannen voor MV voor de toekomst zijn.