Zoeken

BUB 7 Team doet nieuwe poging landsnelheidsrecord

AMA Motorcycle Hall of Fame lid Dennis Manning en zijn BUB 7 Team hebben aangekondigd met rijder Trev Richter dit najaar een nieuwe poging te doen om met hun nieuwe BUB 7.1 streamlinder het landsnelheidsrecord weer terug in handen te krijgen. Het huidige record staat op 605,364 km/u.

Zaterdag 17 juni Gramsberger TT 2022

De afgelopen twee jaar gooide COVID-19 roet in het eten en moest het evenement worden geannuleerd, maar op zaterdag 18 juni organiseert Stichting Eveno Racing Gramsbergen weer de “Gramsberger Classic TT”.

Wereldkampioen Romano Hummel ontvangt Ben Majoor Trofee

Het bestuur van de KNMV heeft besloten om de Ben Majoor Trofee voor jong talent in de motorsport toe te kennen aan Romano Hummel, die in 2021 wereldkampioen Langbaan werd.

FIM bant coureurs en officials uit Rusland en Belarus

Vanwege de Russische invasie van Oekraïne heeft de FIM alle coureurs en officials uit Rusland en Belarus geband van sportevenementen onder de FIM-vlag.

Nieuwe opzet voor 2022 Classic Clubman Trial

Als gevolg van de coronapandemie moest de afgelopen twee jaar de rem op het evenement worden gezet, maar het weekend van Pasen is de Classic Clubmann Trial van Aywaille weer terug van weggeweest. En niet alleen dat, de trial voor klassieke machines heeft volgens organisator DG Sport een serieuze facelift gekregen.