Zoeken

Kawasaki Benelux breidt garantie uit tot 4 jaar

Mocht je in de running zijn voor een nieuwe Kawasaki, dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf 1 december krijg je namelijk maar liefst 4 jaar garantie op elke nieuwe gekentekende Kawasaki wegmotor, zonder kilometerbeperking.

Harley met Joan Pedrero in Africa Eco Race

Harley-Davidson heeft oud-Dakar rijder Joan Pedrero gestrikt om met de Pan America 1250 de Africa Eco Race 2024 te rijden. Van 30 december tot 14 januari 2024 doorkruist de rally twee continenten, waaronder 6.000 km door Afrika. Pedrero strijdt mee in de Maxi-Trail categorie.

FEMA: voorzitter Transportcommissie EU wil fors strengere eisen motorrijbewijs

Slecht nieuws voor toekomstige motorrijders. De FEMA waarschuwt dat bij de vierde rijbewijsrichtlijn, met 800 amendementen inmiddels een waar hoofdpijndossier, de eisen voor het motorrijbewijs als het aan de Groenen ligt wel eens flink zouden kunnen worden aangescherpt.

De Meije bij Bodegraven weer open, MAG wint rechtzaak

Goed nieuws: in een door de MAG aangespannen zaak tegen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is de motorweekendafsluiting van de Meije bij Bodegraven door de bestuursrechter ongedaan gemaakt.

Yamaha richt joint venture op met CFMoto

Yamaha Motor Co., Ltd. heeft afgelopen week aangekondigd een nieuwe joint venture met het Chinese CFMoto te hebben opgericht, voor de productie en verkoop van motoren in China. De naam van het nieuwe bedrijf zal ZHUZHOU CF YAMAHA MOTOR CO., LTD zijn. (ZCYM).