Zoeken

Oprichter Mash Motorcycles Fred Fourgeaud overleden

Afgelopen weekend is op Frédéric Fourgeaud, oprichter van Mash Motorcycles en directeur van motorimporteur Sima, overleden. De 68-jarige voormalig wegrace coureur is bezweken aan de verwondingen van een tragisch ongeval in zijn werkplaats.

2022 recordjaar voor Ducati

Het afgelopen jaar won Ducati voor het eerst in de geschiedenis on zowel het WK Superbike als de MotoGP de Triple Crown, maar da's niet het enige succes dat de Italianen hebben behaald. Ducati heeft 2022 ook afgesloten met recordcijfers voor wat betreft verkoop, omzet en bedrijfswinst.

Yamaha kondigt nieuw $100 miljoen investeringsfonds aan

Yamaha Motor heeft vandaag de oprichting aangekondigd van het tweede Yamaha Motor Exploratory Fund, L.P. II - een door het bedrijf gefinancierd investeringsfonds dat gevestigd is in de Verenigde Staten. Met een totale investering van $100 miljoen over 10 jaar is dit fonds bestemd voor het verkennen van technologieën en kansen.

Valentino Rossi lanceert virtuele wereld op Roblox

Valentino Rossi lanceert een virtuele wereld op Roblox. De 9-voudig wereldkampioen en VR46 Metaverse betreden officieel de wereld van Roblox met een unieke en authentieke ervaring, gewijd aan de fans van motorsport.

Rijverbod voor luidruchtige voertuigen in Dolomieten vanaf 2024 gepland

Het is nog maar een voorstel, maar als het aan een aantal Italiaanse provincies ligt wordt vanaf 2024 de toegang tot de Dolomieten begrensd. In aanloop naar de 2026 Olympische Spelen is het plan "Lage Emissie Zone Dolomieten" door de provincies op tafel gelegd.