Zoeken

Ducati Museum toneel voor 3e ronde "Ride to FIM Awards"

Het Ducati Museum was recent toneel voor de derde ronde van "Ride to FIM Awards - the Future of Motorcycling", een project gelanceerd door de Federation International Motorcycling (FIM) samen met de Italiaanse FMI.

Winner of the Collections award voor Miller Motorcycle Museum

Het Sammy Miller Motorcycle Museum, een van 's werelds grootste en veelomvattende privé motorcollecties, is de afgelopen week tijdens het jaarlijkse Historic Awards gala van de RAC in Londen's Pall Mall met de Winner of the Collections Award bekroond.

Piaggio Group neemt 5,5 hectare bedrijfscomplex in gebruik in Jakarta

Met de opening van een nieuwe productiefaciliteit wil Piaggio de aanwezigheid in de Asia Pacific regio verstevigen. Het nabij Jakarta gelegen 5,5 hectare bedrijfscomplex zal Vespa scooters voor de lokale markt gaan fabriceren.

Suzuki Nederland opnieuw naamsponsor stichting Suzukii Rhino Club

Suzuki Nederland tekent een nieuwe sponsorovereenkomst met de Stichting Suzuki Rhino Club. BV NIMAG, de Nederlandse importeur van Suzuki auto’s, motoren en buitenboordmotoren steunt hiermee meerdere projecten ter bescherming van de zwarte neushoorn in Oost-Afrika.

Pierer Mobility AG koopt MV Agusta

Officieel is er nog geen melding gedaan, maar in Italië weten ze 't zeker: na 15 turbulente jaren met verschillende eigendomswisselingen en gedeeltelijke fabriekssluitingen lijkt de toekomst van MV Agusta eindelijk gezekerd. Volgens de geruchten is MV Agusta overgenomen door de Pierer Mobility AG.