Zoeken

Vespa Days 2019: korting op een nieuwe Vespa

Je hebt scooters en dan heb je Vespa, dat staat als een paal boven Nieuw Amsterdams Peil, maar dat weten ze in Italië ook en dus hangt er wel een bijpassend prijskaartje aan. Om de pijn iets te verzachten organiseert Vespa tussen 15 mei en 30 juni de Vespa Days met buitengewone scooterdeals, hoewel dat ook weer op z'n Italiaans moet worden gezien.

Honda pakt uit met Honda Deals

Wat temperatuur betreft is het voorjaar de laatste weken vooral guur en koud, maar bij Honda hebben ze nu al de zomer in de bol. In mei en juni heeft Big Red verschillende acties op de Africa Twin, CB650R, CB1000R, Fireblade en de Gold Wing, met kortingen tot wel € 3.500.

Belgian Classic GP tijdens Bikers Classics

Het hoofdthema 70 jaar MotoGP moet fans van de Bikers Classics deze zomer weer naar de Belgische Ardennen lokken. Fans die dit jaar ook kunnen genieten van de BCGP, wat staat voor de Belgian Classic Grand Prix.

Beste seizoensstart ooit voor Kawasaki

Kawasaki heeft dit jaar in de Benelux een vliegende start gemaakt. De groene jongens kenden de hoogste groei ooit en staan bij onze zuiderburen nu tweede in het algemeen klassement, terwijl in Nederland de lijst wordt aangevoerd.

Wereldprimeur op de Zwarte Cross: Tandembackflip

Zwarte Cross 2019 zal dit jaar voor ten minste negen personen de boeken ingaan als de meest bizarre Zwarte Cross ooit. De Belgische stuntman Gilles Dejong neemt namelijk in totaal negen keer een festivalbezoeker achterop voor een tandembackflip: een salto achterover met een crossmotor.