Zoeken

Bikers Classics vanaf 2020 2-jaarlijks event

Het eerste weekend van juli is het circuit van Spa-Francorchamps al meer dan 10 jaar onafgebroken toneel voor de Bikers'Classics geweest. Dat gaat echter veranderen, vanaf de 2020 editie - die voor 3 t/m 5 juli staat gepland - zal het succesvolle event nog maar elke twee jaar worden georganiseerd.

23 november start voorverkoop Zwarte Cross

De wereldwijde voorverkoop voor de Zwarte Cross 2020 begint op zaterdag 23 november om 11:00 uur. Voor de duidelijkheid, het gaat om de toegangskaarten. De crossklassen, waarvan de inschrijving op 2 november werd geopend, waren in mum van tijd volgeboekt.

Ducati geeft 4 jaar garantie op 2020 Multistrada familie

Na zestien jaar constante ontwikkeling heeft de Multistrada familie volgens Ducati een ongekend niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid bereikt. Zoveel dat 4Ever Multistrada is geïntroduceerd: 4 jaar garantie op de 2020 modellen van de Multistrada familie.

KNMV en MAG verliezen hoger beroep: Lekdijk Lopik blijft afgesloten

De Lekdijk tussen Lopik en Schoonhoven blijft in de periode maart t/m oktober in de weekenden afgesloten voor Motorrijders. De Raad van State heeft op 6 november uitspraak gedaan in het geding tussen KNMV en MAG en de gemeente Lopik. Helaas in het voordeel van Lopik.

Mahindra neemt Peugeot Motorcycles over

Europese motormerken zijn enorm in trek in Azië, en niet alleen bij consumenten. Steeds meer Europese merken komen in Aziatische handen. Zo ook Peugeot Motorcycles, dat nu volledig in handen van het Indiase Mahindra is gekomen.