Zoeken

Importeurs haken massaal af: Motorbeurs Utrecht ten dode opgeschreven

Motorbeurs Utrecht heeft in z'n huidige vorm z'n beste tijd gehad. De komende 35e editie van Motorbeurs Utrecht zullen maar liefst negen importeurs niet aanwezig zijn, net als een aantal grote dealers.

Louis opent eerste filiaal in Nederland

Louis, Europa's grootste op het gebied van motorkleding en -accessoires, opent het eerste weekeinde van maart zijn eerste Nederlandse filiaal in Tilburg.

Tomos en puch stoppen met roken

We hebben d'r wel wat mee, met brommers, maar in politiek den Haag wordt daar heel anders over gedacht. Om af te rekenen met het stigma dat brommers per definitie stinkende milieuvervuilers zijn staat de Kauwe Klauwe Meeting in Scheveningen dit jaar in het teken van rook- en reukvrije bromfietsen.

European Training Quality Label voor Honda Safety Institute

Het Honda Safety Institute in Barcelona heeft een European Training Quality Label gekregen voor de Advanced Motorcycling Course. De Award voor rijvaardigheidstrainingen in Europa werd toegekend na een bezoek van experts van de Deutscher Verkehrssicherheitsrat (DVR), de belangrijkste Duitse NGO op het gebied van verkeersveiligheid.

Moto Mondo wordt Benelux importeur Royal Enfield

Met de aankondiging dat het Franse SIMA het importeurschap voor de Benelux naar zich toe had getrokken hadden we al zo'n idee en nu is het officieel: Moto Mondo is vanaf volgend jaar de nieuwe importeur van Royal Enfield in de Benelux.