Zoeken

Yamaha NIKEN volgmotor Giro, Tour en Vuelta

Om de NIKEN bij het grote publiek onder de aandacht te krijgen is Yamaha een strategische samenwerking met de A.S.O. en RCS Sports aangegaan, de organisatoren van de drie grootste wielerwedstrijden van Europa: de Giro, de Tour de France en de Vuelta.

Herman Brusselmans ambassadeur Triumph

Schrijver, dichter en columnist Herman Brusselmans is Triumph Ambassadeur voor België. Die eervolle titel kreeg hij zaterdag 9 maart toen hij zijn nieuwe Triumph Speed Twin in ontvangst nam bij Triumph dealer BMC te Assenede. Brusselmans heeft daarnaast nog een Street Triple 675R en een Street Twin. Hij is een groot fan van het merk en voelt zich vereerd met het ambassadeurschap.

Gefreesde Option 719 accessoires voor R nineT

Geen segment waar het zoveel om beleving en emotie gaat als retro, waar je niet het gevoel wilt hebben met een '12-in-een-dozijn' motor aan het rijden te zijn. Dát hebben ze bij BMW Motorrad begrepen en om die reden gefreesde Option 719 onderdelen aan de BMW Motorrad Accessoires catalogus toe te voegen.

Andere Tijden Sport: Gerrit Wolsink, Oerend Hard!

Op de dag van de Grand Prix van Valkenswaard zendt Andere Tijden Sport een nieuwe aflevering uit over één van Nederlands beroemdste motorcrossers, Gerrit Wolsink.

Eerste Nederlandse Louis Megastore in Tilburg geopend

Louis heeft op donderdagmiddag officieel de deuren geopend van haar eerste Megastore in Nederland. Voor het komend weekend heeft het filiaal in Tilburg een openingsparty georganiseerd.