Zoeken

Kawa winacties Gamma Racing Day

Kawasaki pakt dit jaar flink uit voor de Gamma Racing Day. Wie zich inschrijft op de Kawasaki nieuwsbrief maakt kans op een bijzondere ervaring met onder andere een meet&greet met KRT coureur Leon Haslam.

6-8 september Moto Guzzi Open House

Het eerste weekend van september gaat bij Moto Guzzi de iconische bedrijfspoort weer open voor publiek tijdens Moto Guzzi Open House. De kleine Italiaanse fabrikant uit Mandello del Lario verwacht dit jaar het recordaantal bezoekers van meer dan 30.000 afgelopen jaar te overtreffen.

Einde Pikes Peak International Hill Climb voor motoren?

Steeds meer merken gebruiken het voor hun marketing, maar het zou voor motoren dit jaar wel eens de laatste editie kunnen zijn geweest van de Pikes Peak International Hill Climb. Als gevolg van de dodelijke crash van 3-voudig Pikes Peak winnaar Carlin Dunne zijn momenteel gesprekken gaande om motoren te bannen.

Vacature: Ten Kate zoekt eerste motorfietsmonteur

Altijd al in de motorbranche willen werken? Bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen zijn ze op zoek naar een eerste motorfietsmonteur.

BIHR breidt uit naar Duitsland (en nog verder)

BIHR breidt zijn activiteiten in Europa uit en betreedt voor het eerst de Duitse markt. De nieuwe Duitse dochteronderneming richt zich volledig op de verkoop van motorkleding en helmen voor motor- en scooterrijders. Ook is nieuwe verkoopactiviteiten gestart in Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije en Slovenië.