Zoeken

MOTORbeurs Utrecht 2020: weer volle bak in importeurshal

Met flink wat importeurs die de afgelopen jaren waren afgehaakt begon MOTORbeurs Utrecht glans te verliezen, maar dat is verleden tijd. In totaal pakken zestien motor- en scooterimporteurs, die samen 24 motormerken vertegenwoordigen, dit jaar op MOTORbeurs Utrecht 2020 groots uit in de importeurshal.

2019 goed verkoopjaar voor Ducati

Ducati heeft het afgelopen jaar weer net iets beter geboerd. In totaal werden er in 2019 53.183 Ducati's in 90 landen aan de man gebracht en dat zijn er 179 meer dan de 53.004 van het jaar ervoor.

Bihr heeft 100% van IP Store overgenomen

Bihr, de Europese distributeur van accessoires, onderdelen, banden en motorkleding die in meer 13 landen actief is, heeft 100% van IP Store overgenomen, de toonaangevende distributeur van motorbanden en van een aantal geselecteerde motorkledingmerken in België.

Motorverkoop met ruim 7% gegroeid in 2019

Afgelopen jaar is de verkoop van nieuwe motoren met ruim 7 procent gegroeid. In totaal zijn er iets meer dan 14 duizend motoren verkocht en dat zijn er nog maar een fractie minder dan 2009, het jaar dat de motormarkt als gevolg van de kredietcrisis een eerste klap te verwerken kreeg. Voor het tiende jaar op rij was BMW het best verkochte merk.

Aprilia RS 660 beperkt aantal dagen op Het Salon in Brussel

Het was een van de knallers afgelopen jaar op de EICMA in Milaan, de nieuwe RS 660 waarmee Aprilia een nieuwe invulling gaat geven aan de middenklasse supersport. Wie niet zolang wil wachten raden we aan om volgende week naar Het Salon in Brussel te gaan, waar de motor drie dagen op de stand van Aprilia te zien zal zijn.