Zoeken

Nieuwe Harley dealer in Luik

Goed nieuws voor Harley liefhebbers uit de omgeving van Luik. In een voormalige tandwielfabriek langs de Maas openen Alexandre Valentiny en Selim Delbecq in het weekend van 15-16 september feestelijk een Harley-Davidson dealership.

Citroen Jumper Biker Solution: voor werk en plezier

Voertuigen op vier wielen zul je niet snel hier op Motorfreaks terugvinden, tenzij daar een heel erg goede reden voor is. De Citroën Jumper Biker Solution is zo'n goede reden, de camper is een slimme oplossing voor professionals die werk en plezier willen combineren of motorrijders die de motor willen meenemen op vakantie.

Harley CEO reageert op oproep tot boycot van Trump

Harley-Davidson's grote baas Matt Levatich heeft gereageerd op de laatste tweet van de Amerikaanse President Trump, waarin hij tot een boycot van het merk uit Milwaukee heeft opgeroepen. Harley's CEO noemt Trumps anti-Harley retoriek misinformatie.

Samenwerking Ducati en Hero MotoCorp ophanden?

Steeds meer merken hebben het vizier op de sterk groeiende Aziatische markt gericht, maar wie daar maximaal van wil profiteren zal lichte motoren en een Aziatische partner moeten hebben. Ducati wil groeien in Azië en is hiervoor naar verluid met Hero MotoCorp in gesprek.

EuroApe 2018: 3 daags festival in teken 70 jaar Ape

Strikt genomen is het geen motorfiets, maar we vinden de Piaggio Ape te grappig om er geen aandacht aan te besteden. Bovendien bestaat de Ape dit jaar 70 jaar en dat zal luister worden bijgezet tijdens EuroApe 2018, dat het weekend van 21-23 september in Salsomaggiore Terme wordt georganiseerd.