Zoeken

Ducati ontwikkelt Ducati Link App

Aprilia kwam er zo'n 5 jaar geleden al mee, maar nu heeft ook Ducati een App ontwikkeld waarmee met de motor kan worden gecommuniceerd: de Ducati Link App. De voor iOS en Android beschikbare App is ontwikkeld in samenwerking met e-Novia, een bedrijf uit Milaan dat hi-tech bedrijven start en ontwikkelt.

JTX Racing Husqvarna dealer

Husqvarna is flink aan de weg aan het timmeren. Niet alleen zijn de Vitpilen en Svartpilen nu eindelijk leverbaar, maar ook het dealernetwerk wordt flink uitgebreid. De laatste dealer die Husqvarna aan z'n lijstje heeft mogen toevoegen is JTX Racing in Cuijk.

Honda 2019 Adventure Roads: 3.200 km dwars door Zuid-Afrika

We hadden 'm stiekem al dit jaar verwacht, zeker gezien de enthousiaste respons op de eerste trip in 2017 naar de Noordkaap, maar in 2019 keert Honda's Adventure Roads tourprogramma terug en biedt je de kans een onvergetelijke trip te maken dwars door Zuid-Afrika.

Importheffing Harley-Davidson een feit

Het zal de komende dagen flink druk zijn bij de Harley dealers in Europa. Als reactie op de door Donald Trump ingestelde importheffing op Europees staal zijn de door de EU reeds aangekondigde importheffingen, waaronder Harley-Davidson, het komende weekend een feit.

KTM en Chris Fillmore keren terug naar Pikes Peak met 790 Duke

Na de winst afgelopen jaar met de 1290 Super Duke R keren Chris Fillmore en KTM dit jaar wederom terug naar de 96e editie van de Pikes Peak International Hill Climb. Dit keer echter op KTM's nieuwste vlijmscherpe wapen, de KTM 790 Duke.