Zoeken

John McGuinness terug op de motor

Na 18 maanden langs de zijlijn keert John McGuinness dan eindelijk weer terug op de motor. Tijdens de Bennetts Senior Classic TT race zal McGuinness met startnummer 1 aantreden op de motor van team Winfield Paton.

William Dunlop verongelukt in training Skerries 100

William Dunlop is verongelukt in de training voor de Skerries 100 race in de County Dublin, zo is door de organisatie van het evenement bevestigd. De 32-jarige telg van de Dunlop familie had net z'n comeback gemaakt, na het besluit niet in de 2018 Isle of Man TT te racen.

2018 IOMTT: Hickman wint epische Senior TT

Op zinderende wijze, met een verpletterend nieuw race- en ronderecord heeft Peter Hickman de laatste race van de 2018 Isle of Man TT, de Senior TT, op naam geschreven. De Smiths Racing BMW coureur finishte de 6 ronden lange race twee seconden voor Dean Harrison, die tot de laatste doorkomst bij Ballaugh de leiding in handen had gehad. Conor Cummins maakte op 1 minuut en 40 seconden het podium compleet.

2018 IOMTT: Michael Dunlop wint Lightweight TT

Met een nieuw ronderecord heeft Michael Dunlop zijn eerste overwinning in de Lightweight TT gerealiseerd, zijn derde TT-zege deze Isle of Man TT en zijn 18e in totaal, waarmee hij wat totaalaantal overwinningen betreft nu op de derde plaats staat, achter John McGuinness (23) en Joey Dunlop (26).

2018 IOMTT: Dean Harrison domineert 2e Supersport TT

Met een nieuw ronderecord in de Superbike TT (en twee podiums in 1e Supersport TT en de Superstock TT) kon de 2018 Isle of Man TT voor Dean Harrison al niet meer stuk, en nu helemaal. De Silicone Kawasaki coureur uit Yorkshire domineerde de 2e Supersport TT en finishte bijna twintig seconden voor Peter Hickman, die op zijn beurt een comfortabele voorsprong op James Hillier had.