Zoeken

Michael Dunlop rijdt Superbike TT op Hawk Racing GSX-R1000R

Michael Dunlop is voor de komende Isle of Man TT, de eerste sinds 2019, op de valreep met Hawk Racing in zee gegaan. De 19-voudig TT-winnaar zal voor het team met de Suzuki GSX-R1000R rijden in de Superbike TT.

TAS Racing rijdt IOMTT als Milwaukee BMW Motorrad met Ian Hutchinson

Zo'n veertig jaar na de eerste overwinning als privéteam neemt het TAS Racing Team dit jaar als Milwaukee BMW Motorrad deel aan de Isle of Man TT, met niemand minder dan 16-voudig TT-winnaar Ian Hutchinson.

Isle of Man TT goes Live & On Demand

Goed nieuws voor de fans van de Isle of Man TT. Voor het eerst in de geschiedenis zal het roemruchte event in z'n geheel live worden gestreamd via een nieuw te lanceren TT-kanaal. Naast full coverage van training en races zal op het nieuwe kanaal achter-de-schermen content worden geplaatst.

Nieuwe opzet Manx Grand Prix gepresenteerd, Classic TT vervallen

Slecht nieuws voor de fans van de Classic TT. De Max Motor Cycle Club en het Department for Enterprise van het eiland Man hebben vandaag plannen voor een nieuwe opzet voor de 2022 Manx Grand Prix 2022, waarbij de Classic TT is gecanceld en in plaats daarvan twee classic raceklassen bij de Manx Grand Prix zijn ondergebracht.

John McGuinness terug naar Honda

Na twee jaar geleden verrassend de switch naar Kawasaki te hebben gemaakt keert John McGuinness het volgend jaar terug naar Honda in het Road Racing kampioenschap, als teamgenoot van Glenn Irwin.