Zoeken

ACU Events bevestigt onderzoek incidenten 2022 IOMTT

ACU Events Ltd, de organisator van de Isle of Man TT, heeft bevestigd dat naar elk van de serieuze incidenten gedurende de 2022 Isle of Man TT een uitgebreid onderzoek zal worden gedaan.

IOMTT 2022: 4e TT zege voor Hickman met winst Senior TT

Peter Hickman is de vierde coureur in de geschiedenis van de Isle of Man TT die maar liefst 4 overwinningen in één TT heeft gerealiseerd. De Gas Monkey Garage by FHO Racing BMW coureur domineerde de Senior TT en finishte 17 seconden voor Dean Harrison, het vierde podium voor de DAO Racing Kawasaki coureur. Conor Cummins maakte het podium compleet.

Vader en zoon Stockton verongelukt in 2e Sidecar TT

De 2022 Isle of Man TT gaat als een van de zwartste TT's de geschiedenis in. In de tweede ronde van de 2e Sidecar TT zijn de 56-jarige Roger Stockton en zijn 21-jarige zoon Bradley uit Crewe in Cheshire verongelukt. Het zijspanduo was bij Ago's Leap gecrasht.

IOMTT 2022: Senior TT geannuleerd, verplaatst naar zaterdag

Vanwege de verslechterende weersomstandigheden heeft de wedstrijdleiding van de Isle of Man TT de Senior TT, die naar 16:00 uur lokale tijd was verplaatst, gecanceld.

IOMTT 2022: 2e Sidecar TT stilgelegd, Birchalls tot winnaar uitgeroepen

Als gevolg van een incident in de tweede ronde is de tweede Sidecar TT van de 2022 Isle of Man TT stilgelegd. Net Ballaugh gepasseerd werden de gebroeders Birchall tot winnaars uitgeroepen, zij hadden aan het eind van de eerste ronde een voorsprong van twee seconden op Peter Founds/Jevan Walmsley. De gebroeders Crowe maakten het podium compleet.