Zoeken

Mirjam Pol neemt deel aan Hungarian Baja 2022

Mirjam Pol staat het komende weekend aan de start van de Hungarian Baja in Várpalota. Deelname aan de Hongaarse Baja is voor de Baja '21 wereldkampioen en Dakar '22 winnares erg belangrijk om weer in het wedstrijdritme te komen.

18 juni seizoensfinale Dutch Masters Rhenen

We kunnen ons voorstellen dat je komende zaterdag met de voorspelde hitte het liefst in Scheveningen aan het strand gaat liggen, maar wanneer je dat niks boeit en crossen meer je ding is: zaterdag 18 juni vindt traditiegetrouw de seizoensfinale van het Dutch Masters of Motocross-kampioenschap plaats op circuit Kwintelooijen bij Rhenen.

18-19 juni 2022 Erzbergrodeo

Na een onderbreking van twee jaar is de "Iron Giant" weer terug van weggeweest. naar verwachting zullen 1.500 motorrijders en 40.000 fans naar Eisenerz, Oostenrijk afreizen voor de Red Bull Erzbergrodeo, de ongekend zware hard-Enduro die dit jaar live te zien zal zijn op Red Bull TV.

2023 Dakar: Andere route, andere spelregels

De Amaury Sport Organization heeft de opzet van de 2023 Dakar rally bekend gemaakt. Een nieuwe route, met meer wildernis en langere getimede specials. Een nieuw digitaal roadbook. En nieuwe regels voor dagwinnaars. De Dakar rally zal volgend jaar totaal anders zijn.

1 mei Dutch Masters of Motocross Harfsen

Op zondag 1 mei keert de Dutch Masters of Motocross terug in Harfsen. In deze voorlaatste ronde van het kampioenschap kan er nog van alles gebeuren in zowel de 125, 250 als 500cc-klassen.