Zoeken

Scoor handtekeningen van Herlings en Coldenhoff bij DMoMX Oss

Wil jij een handtekening van onze wereldtoppers Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff? Tijdens de eerste Dutch Masters of Motocross-ronde van 2019 op 14 april in Oss staan ze voor je klaar.

Wereldtop naar Axel voor Dutch Masters of Motocross

In Axel start op 16 en 17 maart de Dutch Masters of Motocross 2019. Met een nieuw wedstrijdformat, een fanatieke organisatie en een flinke prijzenpot belooft het een spektakel te worden.

Toby Price wint en geeft KTM 18e opeenvolgende Dakar zege

Een pijnlijke geblesseerde pols heeft Red Bull KTM Factory rijder Toby Price niet ervan weerhouden voor de tweede keer na 2016 de roemruchte Dakar rally op naam te schrijven - de 18e overwinning op rij voor KTM. Price finishte de laatste etappe in stijl, bijna tweeënhalve minuut voor Jose Ignacio Cornejo Florimo, die op zijn beurt een armada aan KTM's voorbleef.

Dakar 2019: Michael Metge scoort zijn eerste Dakar dagoverwinning

Michael Metge heeft zijn allereerste dagoverwinning in de Dakar genoteerd. De Franse Sherco rijder profiteerde van de patstelling van het leidend trio in het algemeen klassement en finishte twee minuten voor Daniel Nosiglia, een beste resultaat ooit voor de MEC HRC rijder.

Dakar 2019: Walkner wint etappe 8, Brabec valt uit

De achtste etappe van de 2019 Dakar rally heeft opnieuw voor drama gezorgd. Terwijl Matthias Walkner zijn tweede dagoverwinning bijschreef voor Pablo Quintanilla, viel Ricky Brabec uit met een kapot motorblok. Voor het eerst deze Dakar heeft KTM nu de leiding in het algemeen klassement, Toby Price verbeet de pijn in zijn pols en voert het veld nu aan, voor Quintanilla en Walkner.