Zoeken

Paolo Ciabatti: deelname Ducati fabrieksteam 8 uren Suzuka grote wens

Het sterke optreden van Team Kagayama Ducati het afgelopen weekend in Suzuka is niet onopgemerkt gebleven bij de Italianen. Voormalig MotoGP Sporting Director Paolo Ciabatti was het afgelopen weekend in Suzuka te gast en uitte de wens om de komende jaren met een officieel fabrieksteam deel te willen nemen aan de prestigieuze 8-uren race.

WorldSBK Most: 10 uit 10 voor Razgatlioglu

Voor het derde raceweekend op rij heeft er geen maat op Toprak Razgatlioglu gestaan. De 27-jarige Turk was ook in Race 2 duidelijk een maat te groot, noteerde zijn 10e zege op rij en finishte 3 seconden voor NIcolo Bulega, die inmiddels tegen een achterstand van 64 punten aankijkt. Andrea Locatelli maakte het podium compleet.

Team HRC wint 45e editie 8 uren Suzuka

Voor het derde jaar op rij heeft Honda de prestigieuze 8 uren van Suzuka op naam geschreven, de 30e overwinning voor Big Red in 45 edities. Team HRC with Japan Post, met MotoGP coureur Johann Zarco, finishte de 8-uren race ondanks een 40 seconden tijdstraf vanwege een niet correct uitgevoerd pitstop 8 seconden voor YART - Yamaha, dat nu wel in het klassement aan de leiding gaat voor SERT Suzuki, dat op een ronde op de derde plaats werd afgevlagd.

WorldSBK Most: derde Sprintzege op rij voor Razgatlioglu

Op overtuigende wijze heeft Toprak Razgatlioglu voor de derde keer op rij de Tissot Superpole sprintrace op naam geschreven. De leider in het WK nam in de vierde ronde de leiding van Nicolo Bulega, en reed daarna onbedreigd naar zijn negende overwinning op rij. Op vier seconden van de BMW fabriekscoureur maakten Nicolo Bulega en Alex Lowes het podium compleet.

WorldSBK Most: Razgatlioglu domineert Race 1

Toprak Razgatlioglu heeft Race 1 van het WorldSBK in Most gedomineerd. De BMW fabriekscoureur leidde de race van kop tot staart en finishte bijna 6 seconden voor Danilo Petrucci, het tweede podium van het seizoen voor de voormalig MotoGP coureur. Op eentiende seconde van Petrux maakte Andrea Iannone het podium compleet.