Zoeken

Marc Marquez: gevoel van hoop

Marc Marquez heeft in zijn laatste blog op Box Repsol een update gegeven over het herstel van de vierde operatie aan zijn bovenarm en geeft een gedetailleerde inzage hoe hij tot die beslissing was gekomen.

Ducati verlengt contract Alvaro Bautista voor 2023

Na twee teleurstellende jaren met Honda is Alvaro Bautista terug bij Ducati weer hard op weg naar zijn eerste wereldtitel in het WK Superbike. Reden voor de Italianen om het contract met de 37-jarige Spanjaard met nog een jaar te verlengen.

MotoGP Assen: Bagnaia wint, Quartararo crasht (2x)

Na twee DNF's op rij heeft Pecco Bagnaia zich in Assen gerevancheerd. De Ducati Lenovo fabriekscoureur schreef de 91e Dutch TT op naam en liep 25 punten in op Fabio Quartararo, die tot twee maal toe in de Strubben onderuit ging. Marco Bezzecchi en Maverick Vinales maakten het podium compleet.

Alex Marquez naar Team Gresini MotoGP naast Di Giannantonio

Alex Marquez wordt het komende seizoen bij Team Gresini MotoGP de nieuwe teamgenoot van Fabio Di Giannantonio. De tweevoudig wereldkampioen vervangt Enea Bastianini, die binnen Ducati naar alle waarschijnlijkheid naar het Pramac team doorschuift.

MotoGP Assen: pole voor Bagnaia met nieuw absoluut ronderecord

Met een verplettering van het absolute ronderecord heeft Pecco Bagnaia in Assen zijn 4e pole position van het seizoen gerealiseerd. De Ducati Lenovo coureur reed in zijn tweede run van Q2 een 1'31.504 en was daarmee eentiende seconde sneller dan Fabio Quartararo. Jorge Martin maakte de eerste startrij compleet.