Zoeken

Chaz Davies nieuwe rijderscoach Aruba.it Ducati

Chaz Davies blijft deel uitmaken van de Aruba.it Racing - Ducati familie. De 34-jarige oud-coureur uit Wales heeft binnen het fabrieksteam de rol aangenomen van rijderscoach voor Alvaro Bautista en Michael Rinaldi en het Superbike team en Nicolò Bulega in het nieuwe Supersport team.

Marc Marquez doet eerste circuittest op Portimao met RC213V-S

Honda heeft er geen gras over laten groeien. Slechts enkele dagen na de presentatie van het team heeft Marc Marquez samen met z'n kleine broertje een volle dag met de RC213V-S op het circuit van Portimao getest, zo blijkt uit beelden die HRC via social media heeft gedeeld.

Nieuwe opzet Manx Grand Prix gepresenteerd, Classic TT vervallen

Slecht nieuws voor de fans van de Classic TT. De Max Motor Cycle Club en het Department for Enterprise van het eiland Man hebben vandaag plannen voor een nieuwe opzet voor de 2022 Manx Grand Prix 2022, waarbij de Classic TT is gecanceld en in plaats daarvan twee classic raceklassen bij de Manx Grand Prix zijn ondergebracht.

Marc Marquez: goede vorderingen genezingsproces

Goed nieuws voor de fans van Marc Marquez. De 8-voudig wereldkampioen heeft groen licht gekregen van de doktoren om te motorrijden en heeft inmiddels een dag met zijn crosser getraind. Als volgende staat een circuittest met een CBR1000 of RCV gepland.

Sam Sunderland wint 2022 Dakar; laatste dagzege naar Quintanilla

Sam Sunderland is de winnaar van de 2022 Dakar rally. De Britse GasGas fabrieksrijder nam de laatste etappe geen enkel risico en finishte drieënhalve minuut achter dagwinnaar Pablo Quintanilla en hield daarmee drieënhalve minuut voorsprong in het algemeen klassement.