Zoeken

Michele Pirro blijft officieel testrijder Ducati Corse

Ducati heeft het contract met Michele Pirro met nog eens drie jaar verlengd. De 36-jarige Italiaan blijft daarmee de testrijder van de fabrikant uit Borgo Panigale tot eind 2026.

KRT annuleert deelname 8 uren van Suzuka

Kawasaki's officiële WorldSBK team heeft aangekondigd dit jaar toch niet deel te zullen nemen aan de 8 uren van Suzuka, voor Japanse fabrikanten de meest prestigieuze race van het seizoen, die dit jaar in augustus zal worden verreden.

Rabat neemt plaats in van Sykes bij Puccetti Kawasaki

Tito Rabat maakt over ruim een week zijn comeback in het WK Superbike. De 34-jarige coureur uit Barcelona neemt bij Puccetti Racing de vakante plek ingenomen die vrij was gekomen nadat Tom Sykes er de brui aan had gegeven. Rabat rijdt de ZX-10RR voor de rest van het seizoen.

Yamaha verlengt contract met Locatelli

Yamaha Motor Europe heeft het contract met Andrea Locatelli verlengd. De voormalig WK Supersport wereldkampioen heeft getekend tot eind 2025. Wie zijn nieuwe teamgenoot wordt is nog niet bekend.

Lin Jarvis: ook in 2024 geen Yamaha klantenteam in MotoGP

De kans was eigenlijk al uitgesloten, maar Yamaha's Racing Director Lin Jarvis heeft nu tegenover de collega's van Speedweek.com bevestigd dat Yamaha ook het volgend seizoen slechts met een team in de MotoGP zal aantreden: het Mooney VR46 team blijft in 2024 bij Ducati.