Zoeken

Groen licht voor Team Kawasaki Webike Trickstar in EWC

Het onofficiële Kawasaki fabrieksteam in het EWC rijdt ook het komende seizoen met het startnummer #11. Met een nieuwe teamstructuur en bandenfabrikant hoopt Team Kawasaki Webike Trickstar, zoals het team dit seizoen officieel heet, dit seizoen weer voor de wereldtitel te kunnen gaan.

Dorna maakt kalender MotoE bekend

Na eerder al het nieuwe tijdschema van de MotoGP bekend te hebben gemaakt heeft Dorna nu ook de voorlopige kalender van de MotoE onthuld. Met een nieuwe fabrikant, een kalender die naar acht ronden met elk twee races is uitgebreid en een opwaardering van Cup naar officieel WK laat Dorna zien dat het menens is met de MotoE.

Dorna maakt nieuwe MotoGP tijdschema bekend

Voor het eerst in de geschiedenis is het wedstrijdschema van de MotoGP volledig op de schop gegaan, met de toevoeging van een extra sprintrace op zaterdag, die over de halve afstand zal worden verreden. Dorna heeft nu het exacte tijdschema bekend gemaakt.

Bautista topt Portimao test, 9 duizendste sneller dan Rea

Met een minimaal verschil van 9 duizendste seconde op Jonathan Rea heeft Alvaro Bautista de tweede en afsluitende dag van de onofficiële WorldSBK wintertest in Portimao de snelste tijd op de klokken gezet. De regerend wereldkampioen reed een 1'39.035 - 6 tiende onder het absolute ronderecord dat Rea het afgelopen jaar in de Superpole kwalificatie had gezet.

Ruben Rinaldi zet snelste tijd 1e dag WorldSBK test Portimao

Ruben Rinaldi heeft de eerste dag van tweede onofficiële wintertest op het circuit van Portimao de snelste tijd op de klokken gezet. De Aruba.it coureur reed in de allerlaatste minuten een 1'39.639 en was daarmee 6 honderdste sneller dan Jonathan Rea, die op zijn beurt 7 duizendste sneller dan Alvaro Bautista was geweest.