Zoeken

Yamaha patenten R7: updates in de pijplijn?

Hij is nog maar twee jaar op de markt, maar het is niet ondenkbaar dat Yamaha de R7 een stevige update gaat geven. Yamaha heeft namelijk een tweetal patenten aangevraagd voor het koelsysteem, dat doet vermoeden dat de paralleltwin meer pit gaat krijgen.

Ducati Monster Senna: eerbetoon aan de Formule 1 legende

In de paddock van de Formule 1 op het circuit van Imola heeft Ducati een collector's Limited Edition Monster gepresenteerd. De Monster Senna, die in een zeer beperkte oplage van slechts 342 units wordt geproduceerd, is een eerbetoon aan de Formule 1 legende die op dit circuit 30 jaar geleden het leven liet.

RGNT Motorcycles, Clean Motion en Siemens pop-up shop in Zweden

Dit voorjaar presenteert RGNT Motorcycles een reeks Limited Editions van de Scrambler-serie en Classic custom racer-modellen in hun nieuwste pop-up store in Kungsbacka, vlakbij Göteborg in Zweden, samen met twee andere Zweedse merken Clean Motion en Siemens.

BMW Automated Shift Assistant: automatische transmissie voor de Boxer-twin

In de automotive industrie is de handgeschakelde bak al een uitstervend ras, maar nu lijkt ook bij motorfietsen de automatische transmissie definitief door te breken. BMW heeft de Automated Shift Assistant gepresenteerd: een volledig automatische koppeling in combinatie met een automatische of manuele versnellingsbak.

KTM onthult 990 RC R: eerste supersport in 10 jaar

Na enkele super exclusieve modellen puur en alleen voor op circuit heeft KTM een prototype onthuld van de 990 RC R, die in 2025 als normaal productiemodel op de markt zal worden gezet. Het prototype zal nog dit jaar als wildcard deelnemen aan het WK Supersport, zonder toekenning van punten.