Zoeken

Husqvarna onthult drie modellen op EICMA

De afgelopen week werd door Husqvarna de reeds aangekondigde SVARTPILEN 701 onthuld, maar dat was niet het enige nieuws dat het van oorsprong Zweedse merk te melden had. Gepresenteerd werd tevens het conceptmodel VITPILEN 701 AERO, plus de elektrische minimotor EE 5.

Michelin Anakee Adventure: intermediate allroad band

Michelin heeft z'n gamma voor de avontuurlijke motorrijder uitgebreid met de Anakee Adventure. De Michelin Anakee Adventure is tussen de reeds bestaande Road 5 Trail en Anakee Wild gepositioneerd.

MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro verkozen tot Best of Show EICMA

het blijft natuurlijk een Italiaanse verkiezing op een Italiaanse beurs, maar de MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro is op de EICMA in Milaan op de stand van de Italiaanse collega's van Motociclismo verkozen tot 'Most beautiful motorcycle of the show'.

Roze motor beschermhoes voor motorrijdende vrouwen

Sommige ideeën zijn gewoon briljant in hun eenvoud. Bij Datona hebben ze een roze motor beschermhoes in het gamma opgenomen. Omdat er steeds meer vrouwen gaan motorrijden.

8 december Triumph Preview Event

De nieuwe modellen zijn nog maar net op de EICMA in Milaan onthuld of de data voor preview events worden bekend gemaakt. Voor een eerste glimp van de nieuwe Triumph modellen zal je over een maand naar Beeld & Geluid in Hilversum moeten gaan. Daar vindt namelijk op zaterdag 8 december het Triumph Preview Event plaats.