Zoeken

Nieuwe kleuren voor 2023 CB1000R

Honda heeft de CB1000R voor het komende modeljaar 2023 van een nieuw likje verf voorzien. Het meest opmerkelijke daaraan is dat de huidige Black Edition nu ook leverbaar is in het nieuwe Mat Jeans Blue Metallic. Is matblauw het nieuwe zwart?

Triumph Scrambler 1200 XE stuntmotor No Time to Die wordt geveild

Twee jaar geleden werd door Triumph al een Bond Edition gelanceerd, maar bij het Britse veilinghuis Christie's wordt nu de échte Scrambler 1200 XE geveild die in de James Bond film No Time to Die is gebruikt. De veiling start over 2 dagen, registreren kan tot die tijd. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Triumph kondigt motorcross fabrieksteam aan, deelname MX-serie vanaf 2024

Triumph Motorcycles bevestigt haar plannen om in 2024 deel te nemen aan het prestigieuze FIM wereldkampioenschap motorcross, met een door de fabriek ondersteund raceprogramma onder de nieuwe vlag van Triumph Racing.

Tractiecontrole voor 2023 Kawasaki Ninja 650

In navolging van de Z650 heeft Kawasaki ook de Ninja 650 voor modeljaar 2023 wat kleine updates gegeven. Daarnaast hebben de Japanners nieuwe kleurschema's bedacht.

Moto Morini werkt aan CorsaCorta V-twin Allroad

Met de komst van Euro 5 was het einde oefening voor Moto Morini's legendarische dikke V-twin, maar er gloort hoop aan de horizon. Er zit namelijk bij Morini een nieuwe Allroad aan te komen die zal worden aangedreven door een geüpdatete versie van de 1.187cc V-twin.