Zoeken

Ducati introduceert Turn-by-Turn navigatie op DesertX

We vragen ons af in hoeverre het systeem in de bushbush nog toereikend zal zijn, maar het idee is super. Als eerste model in de Ducati line-up is de vorig jaar geïntroduceerde DesertX nu van een nieuw Turn-by-Turn navigatiesysteem voorzien.

KTM 2023 390 Adventure: nu ook met spaakwielen

Met de 390 Adventure had KTM al een knetterleuke A2-geschikte Allroad in huis waarmee je ook nog eens buiten het geasfalteerde kon gaan, maar omdat het voor sommigen nooit gek genoeg kan gaan, zijn de Oostenrijkers voor modeljaar 2023 met de 390 Adventure nog een stap verder gegaan.

Kawasaki onhult ZX-4R: 80 pk screamer

Officieel stond de lancering voor 2 februari gepland, maar Kawasaki heeft vandaag al het doek gelicht van de langverwachte nieuwe Ninja ZX-4R. Het kleintje Supersport van Team Green zal in 3 verschillende uitvoeringen op de markt worden gezet: ZX-4R, ZX-4R SE en de ZX-4RR als het neusje van de zalm.

QJMotor 1000RR: Chinese 200+ pk superbike

Na in eigen land naam en faam met lichte motorfietsen te hebben gemaakt beginnen veel Chinese merken zich nu ook te mengen in zware fietsen voor de Europese en Amerikaanse markt. Zo ook QJMotor, dat met de 1000RR een eerste 200 pk eenliter superbike heeft ontwikkeld. Dat wil zeggen: een prototype daarvan.

KTM 890 SMT tijdens testwerkzaamheden gespot

We moeten nog even geduld hebben, maar binnen afzienbare tijd is de SMT bij KTM weer terug van weggeweest. Tijdens testwerkzaamheden heeft onze man de 890 SMT op de gevoelige plaat vastgelegd.