Zoeken

Ducati demonstreert C-V2X communicatie

Veiligheid begint bij steeds meer fabrikanten een belangrijke issue te worden. Zo ook bij Ducati, dat samen met industriële partners C-V2X communicatie aan het ontwikkelen is dat auto's met motoren laat communiceren.

7-9 september Moto Guzzi Open House

Nog een kleine twee maanden en dan is het weer zover, dan staat het iconische Maldello del Lario geheel in het teken van Moto Guzzi Open House. Van 7 tot 9 september kan in het pittoreske dorpje aan het Comomeer fun, motortesten, belangrijke previews en vooral heel veel Guzzi geur worden opsnuiven.

Shoei X-Spirit III Marquez 5 TC-1: vijfde Marquez replica

Als je in acht seizoenen tijd niet minder dan zes wereldtitels hebt behaald, waarvan vier in de MotoGP, hard op weg bent naar titel nummer zeven en al die tijd verbonden bent geweest met een merk, dan is het niet meer dan logisch om na dit seizoen opnieuw twee jaar verder te gaan. Om dát te vieren heeft Shoei nu een nieuwe X-Spirit III Marquez 5 TC-1 uitgebracht.

Zomerse Travel actie op Africa Twin

Goed nieuws mocht je toevallig net je zinnen hebben gezet op een Africa Twin. Tot eind augustus krijg je namelijk bij aanschaf van een Africa Twin het Travel Pack erbij cadeau.

Supermotoschool breidt het aanbod uit

De MvD supermotoschool, wie kent ze niet, gaat de breedte in. Niet alleen bieden ze nog een extra ronde vrije training op 14 juli, maar de 15e geven ze ook een rijvaardigheidstraining, open voor elke gewone motor.