Zoeken

Jack's Customs stopt: voorraad exclusieve Harley's geveild

Voor velen is Jack's Customs het adres geweest waar dromen werden gerealiseerd van motorrijders en ware liefhebbers van speciale customs, maar na bijna 10 jaar sluit de handelsonderneming uit Kaatsheuvel zijn deuren. De ruim 330 items worden nu op het online platform van Troostwijk Auctions geveild.

Best Dealer Brand Award voor Blom Motoren in Leusden

Als je van de vier keer dat iets wordt georganiseerd twee keer met de prijs naar huis gaat, dan kun je wel stellen dat je het goed hebt gedaan. Na in 2016 de award al te zijn toegekend heeft Blom Motoren in 2018 opnieuw de Triumph Best Dealer Brand Score in de wacht gesleept.

2019 Yamaha Racing Experience locatie en data bekend

Het begint een traditie te worden voor de lucky few die hun hand hebben weten te leggen op de Yamaha YZF-R1M: de Yamaha Racing Experience. Voor de 2019 editie van YRE is het circuit van Silverstone gestrikt en wel op maandag 13 en dinsdag 14 mei.

Z900 By Barracuda: Z900 met bling

Na vier jaar geleden met z'n voorganger, de Z800 te hebben geflirt heeft accessoire-specialist Barracuda nu een speciaal pakket voor de Z900 samengesteld. Als we de Italianen mogen geloven is de Z900 By Barracuda een motor waarvan het design naar een hoger niveau is gebracht.

Triumph geeft bij aanschaf Tiger 800 en Tiger 1200 kofferset praktisch cadeau

Bij Triumph zijn ze het jaar goed begonnen. Om de verkoop van de Tiger familie een extra boost te geven krijg je bij aanschaf van een nieuwe Tiger 800 of Tiger 1200 een complete bagageset er voor een appel en een ei bij.