Zoeken

Honda maakt prijzen bekend van 2019 CB500 en CB650 modellen

Het heeft een tijdje geduurd, maar Honda heeft op de persdag van Het Salon in Brussel de prijzen bekend gemaakt van haar nieuwe wapens in het middenklasse Naked en Supersport segment CB650R, CBR650R, CB500F en CBR500R.

Importeurs haken massaal af: Motorbeurs Utrecht ten dode opgeschreven

Motorbeurs Utrecht heeft in z'n huidige vorm z'n beste tijd gehad. De komende 35e editie van Motorbeurs Utrecht zullen maar liefst negen importeurs niet aanwezig zijn, net als een aantal grote dealers.

Binnenkort: eerste test Triumph Speed Twin

Eenentachtig jaar na de lancering van de allereerste Speed Twin heeft Triumph de legendarische naam van onder het stof vandaan gehaald. Op een zonovergoten, maar wel verdomd fris Mallorca konden we kennismaken met deze laatste uitbreiding van Triumph's Modern Classic familie. Binnenkort de uitgebreide test, hier alvast onze eerste bevindingen.

Arai SZ-R VAS: supersportieve jethelm

Arai heeft haar sportiefste jethelm de SZ voor 2019 een upgrade gegeven. De SZ-R VAS biedt volgens de Japanners veel nieuwe functionaliteiten ten opzichte van z'n voorganger, maar minstens zo gaaf vinden we deze Oriental 2 uitvoering.

Honda Rebel nu ook in het grijs

Mocht je toevallig in de running zijn voor een nieuwe Rebel, Honda' kekke Cruiser voor het A2 rijbewijs is voor 2019 ook in het grijs leverbaar. Voor wie bang is anders té veel op te vallen.