Zoeken

MV Agusta kondigt Superveloce aan voor 2020

Goed nieuws voor fans van de Superveloce, de übervette retro-Supersport waarmee MV Agusta het afgelopen jaar de sier maakte op de EICMA in Milaan. In 2020 wordt de fiets in productie genomen, zo hebben de Italianen deze week op Instagram aangekondigd. Wacht even, stond die lancering niet voor dit najaar gepland?

Vespa Days 2019: korting op een nieuwe Vespa

Je hebt scooters en dan heb je Vespa, dat staat als een paal boven Nieuw Amsterdams Peil, maar dat weten ze in Italië ook en dus hangt er wel een bijpassend prijskaartje aan. Om de pijn iets te verzachten organiseert Vespa tussen 15 mei en 30 juni de Vespa Days met buitengewone scooterdeals, hoewel dat ook weer op z'n Italiaans moet worden gezien.

Nieuw bij Louis: tangenset van Rothewald

Met een hamer en een waterpomptang (en een rol Ductape) kwam je vroeger een heel eind als je aan het sleutelen was, maar anno 2019 zijn tangen nog steeds onontbeerlijk. Omdat de ene tang de andere niet is biedt Louis de belangrijkste tangen van Rothewald nu in een tangenset aan.

Honda pakt uit met Honda Deals

Wat temperatuur betreft is het voorjaar de laatste weken vooral guur en koud, maar bij Honda hebben ze nu al de zomer in de bol. In mei en juni heeft Big Red verschillende acties op de Africa Twin, CB650R, CB1000R, Fireblade en de Gold Wing, met kortingen tot wel € 3.500.

Royal Enfield lanceert Bullet 500 Trials Works Replica

Royal Enfield presenteert de nieuwe Bullet 500 Trials Works Replica. Deze gelimiteerde uitvoering van de Bullet, die een eerbetoon aan de fabrieksmotorfiets van Johnny Brittain is, zal aan het eind van de zomer in een gelimiteerde oplage op de markt worden gezet.