Zoeken

High-Bike testcentrum: motorhuur in de Alpen

Een rondje om de kerk als proefrit bij de dealer om de hoek te min voor je? Of wil je gewoon passen knallen, maar niet op je eigen fiets? Dan biedt het ‘High-Bike testcentrum Paznaun’ in Ischgl misschien uitkomst, naar eigen zeggen het enige motortest centrum in Europa dat meerdere merken onder zijn hoede heeft.

Eerste tijdelijke tentoonstelling in Ducati museum

Mocht je toevallig ergens in de komende maanden een trip naar de Ducati fabriek - en daarmee ook het Ducati museum - hebben gepland en bovendien een groot fan zijn van Mike Hailwood, dan heb je mooi geluk. Tot 15 september is er namelijk een eerste tijdelijke exhibitie te zien, die in het teken van Mike the Bike staat.

Triumph roept Street Triple R en RS terug

Triumph heeft een terugroepactie uitgeschreven voor de 2018 Street Triple R en Street Triple RS. Er kan water komen in de linker stuurarmatuur, waardoor mogelijk de knipperlichten en verlichting kunnen uitvallen.

Toekomstmuziek: Raketbesturing van Bosch

In een recent persbericht heeft Bosch een tipje van de sluier opgelicht over wat ze aan het ontwikkelen zijn. Meest bizarre daarbij is wel een nieuw systeem dat met hogedrukjets een wegglijdend voorwiel moet voorkomen.

Aprilia RX50 en SX50: wie de jeugd heeft...

Brommers hebben bij Motorfreaks eigenlijk niets te zoeken, maar soms maken we graag een uitzondering. Zeker wanneer ze d'r zo begeerlijk uitzien als de nieuwe Aprilia RX50 en SX50. Bovendien, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, toch?