Zoeken

2024 D-air pakken Dainese: evolutie van de revolutie

Je zou het misschien niet zeggen, maar het is al meer dan 20 jaar geleden sinds Dainese bij het aanbreken van het nieuwe millennium als allereerste fabrikant een airbag systeem voor op de motor introduceerde. Voor 2024 hebben de Italianen maar liefst drie nieuwe pakken, om motorliefhebbers wereldwijd kennis te laten maken met de nieuwste generatie D-air airbags.

Kawasaki Benelux breidt garantie uit tot 4 jaar

Mocht je in de running zijn voor een nieuwe Kawasaki, dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf 1 december krijg je namelijk maar liefst 4 jaar garantie op elke nieuwe gekentekende Kawasaki wegmotor, zonder kilometerbeperking.

KTM onthult 1390 Super Duke R EVO: 190 pk beest

Tien jaar na z'n introductie zegt KTM het Beest in de SuperDuke weer los te hebben gemaakt, met de lancering van de 1390 Super Duke R en 1390 Super Duke R EVO. In een notendop: 190 pk vermogen en 145 Nm koppel bij 212 kilo rijklaar, geüpdatet design, elektronica én een MotoGP-geïnspireerde "Factory Start" functie, dat de Ride Height Device van MotoGP machines nabootst.

nieuwe kleuren voor 2024 Ninja H2 SX

Sinds we d'r vanuit Estoril hartje winter mee naar huis zijn gereden zijn wij wel overtuigd dat de Ninja H2 SX een geweldige fiets is voor rijders die op zoek zijn naar ultieme prestaties, comfort op lange afstanden én unieke techniek in vorm van de supercharger. Voor 2024 heeft Team Green nieuwe kleuren voor de H2 SX en H2 SX SE bedacht.

BMW geeft details vrij van R 12 nineT en R 12

Na de modellen al dit voorjaar te hebben aangekondigd heeft BMW Motorrad nu meer informatie vrijgegeven van de twee nieuwe fietsen die de R nineT vervangen: de R 12 nineT en cruiser-gestylde R 12. Beide modellen zijn met dezelfde 1.170 cc boxertwin als voorheen uitgerust, maar dan met een nieuw frame, nieuwe technologie en andere updates.