Zoeken

STAUBLI exclusieve leverancier brandstofsnelvulsysteem WK Endurance

STÄUBLI is aangesteld als exclusieve leverancier van het FIM-gehomologeerde branstofsnelvulsysteem voor het FIM Endurance World Championship en World Cup van 2022 (overgangsjaar) tot 2031.

Spa-Francorchamps lanceert website voor 24 Heurs Moto

Na 18 jaar staat is het circuit van Spa-Francorchamps het weekend van 4 en 5 juni 2022 weer toneel voor de legendarische 24 heures Moto Spa Francorchamps, die vanaf volgend jaar als 24H SPA EWC Motos door het leven zal gaan. Om fans alvast warm te maken zijn een nieuwe website en social media accounts gelanceerd, met een nieuw logo.

BMW wint 6 uren van Most met kleinste verschil ooit

Met het kleinste verschil in de geschiedenis heeft BMW Motorrad z'n allereerste overwinning in het WK Endurance gerealiseerd. Het World Endurance Team finishte de 6 uur van Most 70 milliseconden voor YART Yamaha. SERT Suzuki maakte het podium compleet en werd tot 2021 EWC wereldkampioen gekroond.

YART op pole position voor 6 uren van Most

Voor de derde keer dit seizoen heeft YART zich op de pole position gekwalificeerd. Het Oostenrijkse Yamaha fabrieksteam in het Endurance World Championship zette in de kwalificatie voor de 8 uur van Most een gemiddelde tijd van 1'33.571 en was daarmee 3 tiende sneller dan BMW en 6 tiende sneller dan Suzuki.

SERT Suzuki wint uitputtingsslag 84e Bol d'Or

De 84e editie van de Bol d'Or is in een ware uitputtingsslag uitgemond. De fabrieksteams van Kawasaki, Yamaha en Honda vielen allen uit door mechanische pech, waardoor het fabrieksstem van Suzuki de race op z'n sloffen won. Na 24 uur had het team 19 ronden voorsprong op Moto Ain. het Kawasaki Superstock-team BMRT 3D Maxxess Nevers maakte het podium compleet.