Zoeken

KRT annuleert deelname 8 uren van Suzuka

Kawasaki's officiële WorldSBK team heeft aangekondigd dit jaar toch niet deel te zullen nemen aan de 8 uren van Suzuka, voor Japanse fabrikanten de meest prestigieuze race van het seizoen, die dit jaar in augustus zal worden verreden.

F.C.C. Honda domineert 24 uur Le Mans

F.C.C. Honda heeft de 46e editie van de 24 uur van Le Mans op naam geschreven. Het team van Honda France, dat als het officiële fabrieksteam kan worden gezien, werd na 24 uur met 2 Lp. voorsprong op YART Yamaha afgevlagd. Het BMW Motorrad World Endurance team van de Belg Werner Daemen maakte op 5 Lp. achterstand het podium compleet.

Pole position voor SERT in 24 uur Le Mans

Yoshimura SERT Motul heeft een enorme boost gekregen om voor het derde jaar op rij de FIM Endurance World Championship 24 Heures Motos op naam te schrijven, door zich op pole position te kwalificeren voor de legendarische race in Le Mans.

YART Yamaha zet snelste tijd tijdens Pre-test 24 uur Le Mans

YART Yamaha heeft tijdens de 2-daagse onofficiële test ter voorbereiding op de 24 uur van Le Mans de snelste tijd op de klokken gezet. Het Yamaha fabrieksteam reed op woensdagmiddag een tijd van 1'34.759 en was daarmee ruim 4 tiende seconde sneller dan het officiële BMW Motorrad fabrieksteam.

EWC in de lift, sterk startveld 24 uur Le Mans

Het Endurance World Championship zit in de lift. De 46e editie van de 24 Heures Motos, de 24 uur van Le Mans, zullen er maar liefst 55 teams aan de start staan, waarvan 37 permanente EWC teams.