Zoeken

BMW wint 24 uur van Spa-Francorchamps

Het BMW Motorrad World Endurance Team heeft de eerste 24 uur van Spa-Francorchamps sinds 2001 op naam geschreven. Het Belgische team finishte de incidentvolle race 7 ronden voor Tati Team Beringer Racing Kawasaki, F.C.C. Honda maakte op 8 ronden van de winnaar het podium compleet.

YART - Yamaha op pole position voor 24 uur Spa-Francorchamps

Na in de eerste kwalificatie op donderdag al de snelste tijd te hebben gezet heeft YART - Yamaha dankzij een verpletterende ronde van Karel Hanika zich op het circuit van Spa-Francorchamps op de pole position gekwalificeerd. Het circuit in de Ardennen is dit weekend toneel voor de eerste 24-uurs race sinds 2001.

Kawasaki bevestigt deelname 8 uren van Suzuka

Kawasaki heeft bevestigd deze zomer weer officieel deel te zullen nemen aan de 8 uren van Suzuka. Als regerend kampioen is een full factory programma opgesteld om na twee jaar afwezigheid vanwege de wereldwijde corona pandemie de titel van de prestigieuze race te prolongeren.

Goed gevuld startveld voor 4H Spa Classic

Het aftellen tot de 24 uur van Spa-Francorchamps is begonnen, en daarmee ook het aftellen tot de 4 Hours of Spa Classic, het voorprogramma van de 24 uurs race met machines gebouwd tussen 1980 en 2001. Volgens organisator DG Sport zal het een kwaliteitsvolle race gaan worden met die youngtimers.

Start 24H SPA EWC Motos 1 uur vervroegd

De langverwachte 24 uur van Spa-Francorchamps, de tweede ronde van het 2022 FIM Endurance World Championship, heeft een nieuwe starttijd gekregen. De race zal op zaterdag 1 uur eerder worden gestart dan oorspronkelijk gepland, om niet in conflict te komen met de Catalaanse Grand Prix datzelfde weekend.