Zoeken

Yoshimura SERT Motul wint 2024 Bol d'Or

Yoshimura SERT Motul heeft een dubbele overwinning geboekt in het FIM Endurance World Championship, door als winnaar uit de bus te komen in een epische EWC-titelstrijd door back-to-back Bol d'Or-overwinningen te boeken op Circuit Paul Ricard. Het Franse team, dat tegenwoordig onder de Japanse vlag rijdt, finishte de uitputtingsslag 7 ronden voor het Duitse KM 99 privé team. YART -Yamaha maakte het podium compleet.

BMW Motorrad op pole voor 2024 Bol d'Or

BMW Motorrad World Endurance Team heeft de ononderbroken reeks polepositions van het Yamalube YART Yamaha EWC Official Team in het FIM Endurance World Championship een halt toegeroepen. Het Belgische team van Werner Daemen reed in de kwalificatie voor de 2024 bol d'Or een 1'52.049 en was daarmee ruim 6 tiende seconde sneller dan YART - Yamaha, dat de kwalificatie op Le Mans, Spa en Suzuka op naam had geschreven

Nicolo Canepa stopt met racen na 2024 Bol d'Or

Yamalube YART Yamaha Official EWC Team coureur Niccolò Canepa stopt met racen na de seizoensfinale van het FIM Endurance World Championship (EWC) van 2024 op de Bol d'Or, die van 12 tot en met 15 september plaatsvindt. De Italiaan wil zijn carrière graag afsluiten met een back-to-back EWC-wereldtitel.

Succesvol debuut Zarco in 8 uren Suzuka

Johann Zarco heeft zich bij Honda onsterfelijk gemaakt. De MotoGP-winnaar schreef het afgelopen weekend bij zijn allereerste poging de 45e editie van de 8 uren van Suzuka op naam - de 30e zege voor Honda en de eerste zege voor een Franse coureur sinds 1989.

Paolo Ciabatti: deelname Ducati fabrieksteam 8 uren Suzuka grote wens

Het sterke optreden van Team Kagayama Ducati het afgelopen weekend in Suzuka is niet onopgemerkt gebleven bij de Italianen. Voormalig MotoGP Sporting Director Paolo Ciabatti was het afgelopen weekend in Suzuka te gast en uitte de wens om de komende jaren met een officieel fabrieksteam deel te willen nemen aan de prestigieuze 8-uren race.