Zoeken

Alvaro Bautista naar Ducati WK Superbike?

Alvaro Bautista zou wel eens de nieuwe teamgenoot kunnen worden van Chaz Davies in het WK Superbike. De voormalig 125cc wereldkampioen is hierover in gesprek met Ducati, zo heeft Ducati Corse's Sporting Director Paolo Ciabatti bevestigd.

Leon Haslam wordt nieuwe teamgenoot Jonathan Rea

Leon Haslam wordt de nieuwe teamgenoot van Jonathan Rea. De 35-jarige Brit, die het komende weekend samen met Rea de 8 uren van Suzuka zal gaan rijden, heeft hiertoe een contract getekend met het Kawasaki Racing Team.

Michael vd Mark en Alex Lowes blijven bij Yamaha

De stoelendans van het WK Superbike lijkt ineens in een stroomversnelling te zijn gekomen. Na de contractverlenging van Jonathan Rea en de niet-verlenging van Tom Sykes heeft Yamaha nu de zitjes voor 2019 bekend gemaakt. Van beide coureurs Alex Lowes en Michael van der Mark heeft Yamaha het contract verlengd.

Sykes gaat weg bij Kawasaki

Het zat er al lange tijd aan te komen, maar nu is het officieel: na negen succesvolle jaren in het officiële fabrieksteam gaan aan het eind van het 2018 seizoen de wegen van Tom Sykes en het factory Kawasaki Racing Team scheiden, zo heeft Kawasaki bekend gemaakt in een persbericht.

WK Superbike Misano: dubbel voor Rea, podium vd Mark

Jonathan Rea heet in Misano zijn derde dubbel van het seizoen gerealiseerd. De Kawasaki Racing Team coureur finishte drietiende seconde voor Michael van der Mark, die het overgrote deel van de race het veld had aangevoerd. Op minder dan zestiende seconde op de racewinnaar maakte Marco Melandri het podium compleet.