Zoeken

Dorna maakt kalender MotoE bekend

Na eerder al het nieuwe tijdschema van de MotoGP bekend te hebben gemaakt heeft Dorna nu ook de voorlopige kalender van de MotoE onthuld. Met een nieuwe fabrikant, een kalender die naar acht ronden met elk twee races is uitgebreid en een opwaardering van Cup naar officieel WK laat Dorna zien dat het menens is met de MotoE.

Dorna maakt nieuwe MotoGP tijdschema bekend

Voor het eerst in de geschiedenis is het wedstrijdschema van de MotoGP volledig op de schop gegaan, met de toevoeging van een extra sprintrace op zaterdag, die over de halve afstand zal worden verreden. Dorna heeft nu het exacte tijdschema bekend gemaakt.

Red Bull KTM Factory Racing klaar voor 2023 MotoGP seizoen

Na Yamaha en Ducati heeft nu ook KTM het doek gelicht van de 2023 RC16 MotoGP racer, waarmee dit jaar Brad Binder en Jack Miller zullen aantreden. De Oostenrijkers hopen dit jaar voor de titel te kunnen strijden.

Ducati MotoGP teampresentatie: Bagnaia rijdt met #1

Op het Palacampiglio of Madonna di Campiglio in de besneeuwde Dolomieten heeft Ducati tijdens een gezamenlijke persconferentie het Lenovo Ducati MotoGP Team en het Aruba.it Ducati WorldSBK Team gepresenteerd. Pecco Bagnaia rijdt dit seizoen met startnummer 1.

Ducati is productie V21L MotoE racer gestart

Een jaar na de eerste test op het circuit van Misano is Ducati de productie van de MotoE racers voor het 2023 kampioenschap, Ducati's allereerste elektrische motor, gestart. Medio februari zullen alle voor het kampioenschap benodigde machines zijn geproduceerd, tegelijkertijd is Ducati ook de training begonnen voor de technici die er mee moeten gaan werken.