Zoeken

Test: Kawasaki Z e-1

Het afgelopen jaar lanceerde Kawasaki als eerste van de gevestigde orde twee elektrisch aangedreven modellen: de Ninja e-1 en Z e-1. Net buiten Brussel, bij Kawasaki dealer Deschouwer 2.0 in Zemst, had Team Green voor ons een eerste kennismaking met de Naked versie georganiseerd.

Test: Suzuki GSX-8R

Na meer dan 30 jaar met de GSX-R een ijzersterke familie in de line-up te hebben gehad heeft Suzuki het teloorgegane Supersport segment nieuw leven ingeblazen met de GSX-8R, door de Japanners “The New Standard of Sport” genoemd. In de Portugese Algarve maakten we kennis in het prachtige heuvellandschap bij Faro.

Test: Moto Guzzi Stelvio

Na de lancering van de V100 Mandello, de eerste motorfiets op basis van zijn geheel nieuwe next-gen modelplatform komt Moto Guzzi nu, een jaar later, met een tweede nieuw model dat eigenlijk is ontworpen en ontwikkeld naast de Mandello, de Stelvio Adventure tourer, onthuld tijdens de EICMA in Milaan van afgelopen november en vanaf februari wereldwijd verkrijgbaar bij de Guzzi dealers.

Test: BMW M 1000 R

Toen we BMW Nederland vertelden over onze ervaringen met de M 1000 R op het TT-circuit waren ze net zo geschokt als ik dat was toen de fiets bij 200+ km/u begon te snaken. Dat had absoluut niet mogen gebeuren en was ook absoluut niet des M 1000 R, en overtuigd van de kwaliteit van de tweede M uit de BMW Motorrad geschiedenis stelden ze ons voor dat met een nieuwe fiets nog eens over te doen. Daar zeiden wij uiteraard geen nee tegen.

Test: Kawasaki Eliminator 500

Een voor velen bekende naam maakt een comeback in de middenklasse. We hebben het over de nieuwe Kawasaki Eliminator 500. Een motorfiets die het midden houdt tussen een cruiser en een naked, maar ook is voorzien van de nieuwe 451cc parallel twin. Wij mochten ermee op pad in Zuid-Spanje in de omgeving van Marbella, olé!