Zoeken

77e Dutch TT - voorbeschouwing

Pagina 4

26 juni 2007
Inhoudsopgave
77e Dutch TT - voorbeschouwing
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5

TT Festival

TT_voorbeschouwing_16.jpgDe TT maand juni is ingegaan en de koorts voor het grootste motorsportspektakel van Nederland neemt met de dag toe. De campings, waar aan het einde van de week duizenden TT bezoekers zullen bivakkeren, zijn in gereedheid gebracht. Die bezoekers kunnen, naast de races op zaterdag 30 juni, ook genieten van een drie daags spektakel in de binnenstad van Assen waar op 27-28 en 29 juni het nieuwe TT Festival, inclusief de 'nacht van Assen’, wordt gehouden. Ruim 30 bands en acts uit binnen– en buitenland komen naar de 6 grote podia van het TT Festival. Hieronder bevinden zich grote namen als Thin Lizzy, Ilse DeLange, Di-Rect, Cuby & The Blizzards, Daniel Lohues en Jovink. Het complete programma is te vinden op: www.tt-festival.nl Hier vindt je ook alle campings.

TT_voorbeschouwing_17.jpg
Ilse de Lange zal op vrijdagavond optreden op het hoofdpodium

Thin Lizzy, onder aanvoering van de nog altijd even charismatische gitarist John Sykes, speelt op zaterdag 30 juni vroeg op het Arrow Rockfestival in Biddinghuizen. Om daar voldoende uitgeslapen te kunnen aantreden heeft de rocklegende het TT Festival verzocht om eerder in de 'Nacht van Assen' te mogen spelen. Bij nader inzien vond Thin Lizzy het oorspronkelijke tijdstip van 01.45-03.00 op de Classic Rock Stage te laat. De volgorde van optredens op de Classic Rock Stage is nu als volgt:

20.15-21.15 Prodigal Sons
22.00-23.15 THIN LIZZY
24.00-01.00 New Adventures
01.45-03.00 ACTION IN DC megashow

TT_voorbeschouwing_18.jpg
"The boys are back in town", Thin Lizzy komt rocken in Assen!

BLAAS OF GLORY , Rock Classics door een fanfare!

Vrijdag 29 juni in de straten van Assen. Blaze of Glory is al jarenlang een begrip met zijn knetterende en spetterende 'haarrock show'. Maar wat als deze band zich transformeert tot harmonieorkest Blaas of Glory? Dan krijg je een hilarische (mobiele) akoestische act, met een fijn instrumentarium van banjo, akoestische gitaren, snare- en bassdrum, accordeon, lyrische lyra, wasbord, klarinet, sax en andere toeters. Hardrock teruggebracht tot de essentie; akoestisch. En bij voorkeur op straat!
De invloeden variëren van polka tot country en van samba tot dixieland, waarin duidelijk de bekende hardrockklassiekers zullen doorklinken. En natuurlijk zal de band niet te beroerd zijn om ook wat van de befaamde decorstukjes en speciale effecten mee te zeulen. Zie www.bandofglory.com

TT_voorbeschouwing_19.jpg