Zoeken

Trial cursus Alex van den Broek

Pagina 4

8 maart 2006
Inhoudsopgave
Trial cursus Alex van den Broek
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4

Wij hebben het virus te pakken...

Het moge duidelijk zijn: trial rijden is een geweldige sport. Het is spannend, uitdagend en de opgedane ervaring en technieken zijn prima bruikbaar tijdens het motorrijden op je eigen motor op straat. Daarmee is trial rijden wat mij betreft dan ook zeker een leuk alternatief voor de vele ééndaagse gevorderde rijopleidingen die overal in het land worden aangeboden.

Alex laat aan het einde van de dag nog even zien hoe het moet.

Het was leuk om te zien dat de ervaren trialrijders toch elke keer weer een andere route wisten te vinden op het parcours. Daar kon je aan zien dat trial rijden je steeds weer kan uitdagen. Er is altijd een hindernis of een combinatie van hindernissen die je nog niet eerder hebt geprobeerd.

Alex van den Broek Events
De organisatie van de dag lag in handen van Alex van den Broek. Onder de naam Alex van den Broek Events organiseert hij trialdemo's en cursussen. Hij doet dit onder andere ook in samenwerking met FreeBike uit Veldhoven.

Evenwicht en rust is de sleutel tot succes in de trial-sport.

De cursusdag kenmerkte zich door een langzame opbouw in het niveau. Door die opzet waren we in staat de steeds moeilijker worden oefeningen tot een goed einde te brengen. Ondertussen gaf Alex ons nuttige tips, waarmee we onze techniek konden verbeteren. Na een drukke ochtend was er een prima lunch geregeld, bestaande uit belegde broodjes, een broodje kroket en een candybar. De lunch kon worden genuttigd in het clubhuis op het terrein, waardoor je echt even kan bijkomen. De middag is wat intensiever dan de ochtend, maar dat kun je door de opgedane ervaring prima hebben. Tegen het einde van de middag waren we dan ook moe, maar voldaan.

Wat ons betreft dus een zeer geslaagde dag, die zeker voor herhaling vatbaar is!

Wil jij je ook een keer een dag uitleven op een trialmotor? Een trialcursus kost € 145,00 per persoon incl. BTW en lunch. Per trialcursus is er plaats voor 10 personen zodat er voldoende aandacht is voor iedere cursist.  

Meer informatie:
Mail Alex op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of surf naar de website van Alex van den Broek: Alex van den Broek Events.

Wij hebben ons prima vermaakt!