Zoeken

Test: Triumph Tiger 1200 Explorer

Dubbele uitdaging

18 april 2012
Inhoudsopgave
Test: Triumph Tiger 1200 Explorer
Daar gaan we dan
En weer
Gemak dient de mens
Eerlijk
Conclusie
Technische gegevens

6295

Daar is 'ie dan eindelijk, Triumphs nieuwe Explorer 1200.  Gedaan met de hoffelijheden, gedaan met 'wel zoiets, maar toch anders', de Explorer kent maar één voorbeeld en dat is gelijk zijn grootste concurrent én het directe doel. Dit is Triumphs antwoord op de BMW GS. De vraag is: hoe goed is het resultaat en is de aanval nu dan echt geopend?

Dat proberen we maar eens uit te vinden, maar niet zómaar. Tegelijkertijd is dit een mooie gelegenheid voor een nieuw experiment. Met de mogelijkheden van de sociale media is het tegenwoordig mogelijk om nóg sneller updates te geven, al tijdens de test je bevindingen te delen, met beeld er bij, zelfs met bewegend beeld én geluid. Daar moet je wat mee doen, vonden wij en zo hebben we de stap gezet naar onze eerste interactieve test. Gedurende de testweek hebben we updates en foto's geplaatst, zodat onze volgers daar direct op konden reageren en wij als gevolg eventueel daar direct een antwoord op konden vinden. En dat heeft nóg een gevolg; aan het eind van de testweek zijn (als alles goed is uiteraard) niet alleen all antwoorden gegeven, het resultaat is dan ook direct klaar en publiek voor iedereen.

Omdat we voorlopig nog niet voor de volle honderd procent op facebook (of vergelijkbaar) publiceren vatten we het resultaat hier ook nog eens samen.

0028

Tekst: Vincent Burger
Beeld: Vincent Burger, Ed Smits