Zoeken

Verslag Marlboro Malaysian Motorcycle GP

Pagina 2

27 september 2005
Inhoudsopgave
Verslag Marlboro Malaysian Motorcycle GP
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5

125 cc

Na het drama voor hem in de vorige race, waar hij hard ten val kwam, was het Lüthi die keihard terugkwam door de overwinning te pakken in de 125cc race in het warme Maleisië. De finish tussen Lüthi en de nummer twee Kallio was zo close was dat er op de tijdwaarneming moest worden gekeken om te weten wie er eigenlijk had gewonnen. 2 duizendste van een seconde kwam Kallio tekort om de overwinning te pakken...

Lüthi bleef iedereen voor
De race van Lüthi was sterk en constant. Hij reed zich zelfs behoorlijk los van de volgend groep waarin Kallio, Simon en Talmacsi vochten om de tweede plaats. Kallio was echter gebrand op een overwinning en was toch in staat om tegen het einde van de wedstrijd weer in de buurt van Lüthi te komen. Het was echter net niet genoeg.
Er wordt altijd dicht achter elkaar gereden in de 125cc klasse
Passini was de man die de derde plaats pakte. Lang had hij samen met teamgenoot Faubel zicht op het podium, maar daarvoor moesten zij wel de KTM rijder Talmacsi voorbij. Dat lukte. Daardoor werd Talmacsi teleurstellend vijfde. Zesde werd Simon, zevende Lai, achste Poggiali, negende Simoncelli en de top 10 werd afgesloten door Koyama.