Zoeken

Voorbeschouwing GrandPrix seizoen 2005

Voorbeschouwing GrandPrix seizoen 2005

3 april 2005
Inhoudsopgave
Voorbeschouwing GrandPrix seizoen 2005
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7
Pagina 8

steeds verkrampter. Geheel volgens de traditie van een verslaving worden de liefhebbers onrustig, slapen ze slecht en hebben ze emotionele problemen. Het duurt te lang. Intussen verschijnen overal ter wereld de prachtige stroken asfalt op de circuits vanonder een pak sneeuw. De rubberen littekens van afgelopen seizoen zijn verdwenen en de uitloopstroken worden weer bijgewerkt. Curbstones krijgen een nieuw laagje verf en grindbakken worden weer aangeharkt.

Ook het aangepaste TT-circuit is klaar voor het nieuwe seizoen

Coureurs uit alle landen verenigen zich op circuits in warmere oorden en stappen op hun nieuwe motoren. Zij zijn de eersten die het asfalt dit jaar mogen proberen. Zij ruiken de geur van verbrand rubber en onverbrande brandstof en bereiden zich voor op het moment waar we allemaal op wachten. De racewereld komt tot leven na hun lange winterslaap en laat de adrenaline van velen pompen. De toeren stijgen, coureurs stappen op en proberen weer het uiterste uit hun machines te halen. Vijanden uit voorgaande jaren maken kennis met elkaar en gaan het nieuwe seizoen in als teamgenoten. Rookies wennen aan het wereldje van de MotoGP. Het kan niet anders of de eerste Grand Prix van het jaar staat weer voor de deur. In Jerez de la Frontera wordt de Grote Prijs van Spanje in het weekend van 10 april. Hier zullen "s werelds beste coureurs hun best doen om als eerste overwinnaar van het seizoen 2005 te boek te staan.

Motorfreaks zal de kampioenschappen op de voet volgen en u op de hoogte houden van het belangrijkste nieuws. Wie zijn dit jaar de grootste kanshebbers en wie moet u in de gaten houden. Ook wij hebben ons voorbereid op het nieuwe WK seizoen en hebben een wilde voorspelling gedaan over wat het komende seizoen ons zal brengen. Gebruik deze informatie goed en doe er je voordeel mee voor de

GP Insider

.