Zoeken

Sportieve stickersets voor Suzuki GSX-8S en GSX-8R

18 april 2024
Persoonlijk vinden we de looks nog helemaal niet zo verkeerd - en zeker niet die van de 8R, maar voor diegenen voor wie het wel wat pittiger had mogen zijn heeft Suzuki een aantal unieke stickersets bedacht: 8 verschillende sets voor de GSX-8R en maar liefst 10 voor de GSX-8S.

De - al zeggen we het zelf - bijzonder fraaie stickersets sluiten perfect aans bij het design en laten het sportieve uiterlijk van beide modellen nog sterker tot uiting komen. Voor de Suzuki GSX-8S omvat elke set een tankpad, wielstriping en stickers voor de volgende optionele accessoires: het flyscreen, de onderspoiler en de duoseatcover.

Voor de Suzuki GSX-8R omvat elke set eveneens een tankpad, wielstriping en de stickers voor de onderspoiler. Ook zijn er stickers voor optionele accessoires, zoals de duoseatcover. Bij de speciale GP stickerset krijgt de GSX-8R een supersport-uitstraling dankzij zilveren, blauwe en fluorgele accenten. Inderdaad, de kleuren van de GSX-RR waarmee het Team Suzuki ECSTAR in de MotoGP reed. Zelfs voor de contactsleutel is er een specifieke GP sticker.

Alle stickersets voor de Suzuki GSX-8S en GSX-8R zijn online te bekijken en ook te bestellen.  Voor de 8S zijn de sets er vanaf 250 euro. De 8R stickerset is er vanaf 300 euro. De speciale GP stickerset komt op 350 euro. 

De Suzuki GSX-8S is er vanaf 9.999 euro en de GSX-8R vanaf 10.999 euro. Beide zijn zonder meerprijs ook leverbaar als A2-variant. Net als elke andere Suzuki motorfiets worden beide motorfietsen geleverd met 6 jaar garantie + 6 jaar pechhulp.