Zoeken

Introductie: MV Agusta Brutale 675

Conclusie

14 augustus 2012
Inhoudsopgave
Introductie: MV Agusta Brutale 675
Hogere sferen
Gouden plak
Conclusie
Technische gegevens

MV Agusta Brutale 675

We hebben er met z’n allen best lang moeten wachten op de nieuwe Brutale 675, maar het wachten is de moeite waard geweest. De Brutale 675 is een fantastische fiets die haast gelijkwaardig zowel hard als langzaam kan worden gereden, met de nadruk op het snellere werk natuurlijk. MV Agusta Brutale 675Het middengebied is getuned voor praktisch gebruik op straat, terwijl het topend vermogen is gebleven. Het supercompacte motorblok en rijwielgedeelte past de Brutale perfect, waarmee overduidelijk zichtbaar is dat de fiets tegelijk met de F3 was ingepland.

Puristen zullen ongetwijfeld de voorkeur blijven geven aan de oude Brutale met veel krachtigere – en daarmee extremere- 4-cilinder blok, maar als je in de running bent voor een vermakelijke triple dan is de Brutale 675 de oplossing. De fiets is ietwat meer hardcore dan de anderen in zijn segment, maar dan op een goede manier.

  • rijwielgedeelte en handling zijn tegelijkertijd licht en stabiel, vermakelijk motorblok met vermogen op de juiste plaats, technische innovatie maakt het de Ferrari van de middengewichten, krachtige remmen
  • zware koppeling, elektronische snufjes als EAS en ABS zijn nog niet beschikbaar