Zoeken

Motorfreaks Ride-Out 2010: inschrijving is open

Motorfreaks Ride-Out 2010: inschrijving is open

28 maart 2010
Inhoudsopgave
Motorfreaks Ride-Out 2010: inschrijving is open
Verschillende niveaus
Circuit Jules Tacheny

Aan het definitieve programma wordt momenteel nog hard gewerkt, maar dat de 2010 Motorfreaks Ride-Out hét evenement van komende zomer gaat worden staat als een paal boven water. Inschrijven kan vanaf nu.

  • De dag: Maandag 9 augustus
  • De plaats: Mettet (Belgie)
  • De gebeurtenis: Motorfreaks Ride-Out

Circuit_Mettet.jpg

We hebben 'm enkele jaren moeten missen, maar in navolging van de succesvolle vorige edities op de Franse circuit's van Folembray en Croix-en-Ternois is de Motorfreaks Ride-Out in 2010 weer helemaal terug van weggeweest.

Net als voorgaande edities is de Motorfreaks Ride-Out hét circuit evenement waarbij jij in de gelegenheid wordt gesteld om eventueel onder begeleiding van de ervaren instructeurs van racecracks.nl een dag lekker te gassen op een afgesloten circuit. En wat voor circuit, de nieuwe permanente baan van Mettet wordt nu al gezien als de Europese versie van Laguna Seca, dankzij zijn eigen Corkscrew chicane.

Er wordt gedurende de dag in vier verschillende groepen gereden, die elk maar liefst vijf sessies op de baan rijden, drie sessies van 20 minuten en 2 sessies van 25 minuten. De vier groepen hebben elk hun eigen niveau; niveau 1 is voor de motorrijder met weinig tot geen circuitervaring, terwijl niveau 4 voor motorrijders met veel circuitervaring is. De keuze van niveau zul je zelf moeten bepalen, maar indien nodig kan daar verandering in aan worden gebracht. Een snelle rijder in een langzame groep is net zo vervelend als een langzame rijder in een snelle groep.

Meer
Maar de Ride-out is meer. De Ride-out is een evenement waarbij je in de gelegenheid wordt gesteld om enerzijds onbezorgd te kunnen gassen en anderzijds kennis te maken met de Motorfreaks crew. Een unieke kans om zelf te zien wat de rijkwaliteiten van onze redacteurs zijn. Ter afsluiting van het rijden zullen we gezellig de BBQ aansteken, waarbij we onder genot van een hapje en een drankje kunnen napraten over deze schitterende dag. Wil je wel komen kijken, maar niet rijden? Dat kan ook! Het is namelijk mogelijk om alleen voor de BBQ in te schrijven. Overnachten op het circuit behoort tot de mogelijkheden, maar je kunt ook kiezen voor een van de nabijgelegen hotels.

Fotografie
In tegenstelling tot voorgaande edities van de Motorfreaks Ride-out hebben wij ditmaal de regie voor wat betreft circuitfotografie volledig in eigen handen. Dit betekent dat alle deelnemers hun eigen foto's na afloop gratis op deze website kunnen downloaden in onze download area. En daar blijft het niet bij, alle deelnemers zullen een mooi verrassingspakket als aandenken van deze unieke dag ontvangen.

Prijzen:
Dankzij medewerking van racecracks.nl hebben we de Motorfreaks Ride-Out 2010 voor een scherpe prijs neer weten te zetten. Voor niveau 1 en 2 betaal je € 115,- terwijl voor niveau 3 en 4 een tarief van € 95,- geldt. Voor dat geld krijg je én een onvergetelijke dag, én een verrassingspakket én gratis je eigen foto's op deze site te downloaden. Voor de gezamenlijke barbeque na afloop hebben we de prijs op een scherpe € 19,50 per persoon weten te houden. Mocht je niet meerijden, maar wel aan de barbeque willen deelnemen, dan kan dat. Hiervoor is een afzonderlijk inschrijfformulier in de website opgenomen.

Inschrijven kan vanaf vandaag, op de website van racecracks.nl. Wees er snel bij, want vol = vol.