Zoeken

Stoner weer terug op Motegi

4 oktober 2012
Waar hij zelf in eerste instantie had verwacht pas met zijn thuiswedstrijd weer in actie te kunnenkomen heeft Casey Stoner op zijn eigen blog op Repsol.com aangekondigd de komende Grand Prix, die op het Japanse circuit van Motegi zal worden verreden, alweer van de partij te zullen zijn.

Casey_Stoner_Indianapolis_2012

De Repsol Honda coureur moest zich noodgedwongen terugtrekken uit het MotoGP wereldkampioenschap nadat hij op Indianapolis lelijk ten val was gekomen en daarbij zijn rechterenkel had geblesseerd. Stoner keerde terug naar Australië, waar hij een operatie aan zijn enkel onderging om daarna in alle rust te herstellen.

Op zijn blog schreef Stoner dat het de afgelopen weken in Australië alleen maar rustig is geweest, hij wat heeft getraind en vooral de voorschriften van de doctoren heeft opgevolgd. Het goede nieuws was echter dat hij zich weer helemaal fit voelde en niet meer kan wachten om volgende week weer bij zijn team terug te keren. Ook sprak Stoner op zijn blog zijn dank uit aan alle fans die op zijn blog hadden gereageerd.

Stoner is inmiddels kansloos voor het prolongeren van zijn wereldtitel, maar zal wel alles op alles zetten om zijn laatste vier wedstrijden in de MotoGP in stijl af te sluiten.