Zoeken

Stoner in 2011 naar Repsol Honda?

5 mei 2010

Het seizoen is nog maar net begonnen, of de eerste geruchten omtrent het komende seizoen dienen zich al aan. Zo wordt Casey Stoner met het Repsol Honda fabrieksteam in verband gebracht.

Casey_Stoner_Ducati.jpg

Aanleiding voor dit gerucht is het gegeven dat afgelopen weekend tijdens de Grand Prix van Jerez Stoner's voormalige teammanager Livio Suppo is gespot in gesprek met Stoner's vader (en zakenbehartiger) Colin Stoner. Suppo maakte afgelopen jaar nog deel uit van de Ducati-squad, maar switchte dit seizoen naar Honda als marketing manager van het Repsol Honda MotoGP team.

Bij zijn vertrek naar Honda zou Suppo al hebben aangegeven weer bij Stoner terug te zullen komen, een gerucht dat door Loris Capirossi zou zijn bevestigd. Binnen het Repsol Honda team zou Stoner volgens diezelfde geruchten de plaats in moeten nemen van Dani Pedrosa, die afgelopen jaar maar voor een jaar bijtekende en recentelijk steeds meer openlijke kritiek richting Honda heeft gespuid omtrent de trage ontwikkeling van de RC212V MotoGP racer.