Zoeken

Paris Hilton onthult 125cc raceteam in Madrid

21 december 2010

Afgelopen weekend vond in Madrid de officiële presentatie plaats van het nieuwe raceteam van Paris Hilton, het SuperMartxé VIP by Paris Hilton team, dat het komende seizoen haar opwachting zal gaan maken in de 125cc.

Paris_Hilton_125cc_1.jpg

Hoewel niet iedereen even gelukkig is met de komst van de achterkleindochter van Hilton oprichter Conrad Hilton naar de 125cc Grand Prix, weet Paris als geen ander de media te bespelen en alle aandacht naar zich toe te trekken. Zo twitterde Miss Hilton zich het afgelopen weekend suf naar haar 3,1 miljoen volgers over de launch van haar nieuwe raceteam. Paris_Hilton_125cc_2.jpgDat zijn méér twitteraars dan de gehele MotoGP paddock bij elkaar opgeteld. Ter vergelijking: wereldkampioen Jorge Lorenzo voert de lijst van MotoGP twitteraars aan met 89.000 volgers.

Niet alleen de ruim drie miljoen volgers waren via Twitter getuige van de onthulling van het nieuwe raceteam, de presentatie had de aandacht getrokken van alle grote Amerikaanse traditionele media als de LA Times, NY Times, Sports Illustrated en FOX News die verslag deden van de presentatie en volop genoten van het optreden van de diva, die zich op pikante wijze liet fotografen en op die manier wat 'inside information' blootlegde.

Zoals we al eerder wisten te melden wordt het SuperMartxé team gerund door Raul Romero, met naast hem Ricard Jové als Sporting and Technical Director, die in het verleden al met grote namen als Valentino Rossi en Max Biaggi heeft gewerkt. Rijders voor het team zijn Sergio Gadea en Maverick Vinales, die met een Aprilia RSA 125 aan de start zullen verschijnen.

Paris_Hilton_125cc_3.jpg

Het fonkelnieuwe team heeft de lat voor 2011 behoorlijk hoog gelegd, men heeft als doel de laatst te vergeven 125cc wereldtitel te bemachtigen. Tijdens de presentatie liet Paris Hilton weten zoveel mogelijk Grand Prix te willen bezoeken, maar hoeveel dat er uiteindelijk zullen worden valt nog te bezien. Vorig jaar had Antonio Banderas eenzelfde betoog, maar was buiten de Amerikaanse Grand Prix amper in de paddock terug te vinden.