Zoeken

Paris Hilton lanceert eigen 125cc raceteam

13 december 2010

Of het een goede zaak is hangt af hoe je over haar denkt, maar Paris Hilton zal het komend seizoen met een eigen raceteam aan de start verschijnen van de 125cc, het SuperMartxé VIP by Paris Hilton team.

Paris_Hilton.jpg

Dat een bekende naam nog geen garantie is voor succes weet Antonio Banderas, wiens Moto2 team vanwege het ontbreken van een hoofdsponsor recentelijk ter ziele ging, alles over te vertellen. Het nieuwe SuperMartxé VIP by Paris Hilton team, dat dit jaar nog als Blusens BQR door het leven ging, zal naast drievoudig 125cc racewinnaar Sergio Gadea nieuwkomer Maverick Vinales (2010 Spaans en Europees 125cc kampioen) aan de start brengen.

De presentatie van het nieuwe team zal zaterdag 18 december plaatsvinden in het ME hotel in Madrid, waar ook Paris Hilton aanwezig zal zijn. Eveneens zullen Hilton's partners  Nano, Xavi Montero en Ricard Garriga bij de presentatie aanwezig zijn, naast Technisch directeur Ricard Jové. Het technische team kent verder grote namen als Christian Lundberg en Rossano Brazzi, de laatste werd vooral bekend als rechterhand van Valentino Rossi in zijn 125cc periode.

Nu maar hopen dat ze de motoren niet roze gaan spuiten...