Zoeken

Nog meer MotoGP kleuren

18 maart 2010

Aspar_Ducati.jpg
Een gele machine in het MotoGP veld, dát is een tijd geleden. Maar opvallen doet 'ie!

Naast de rode fabrieks en de limegreen klanten Ducati's valt er dit MotoGP seizoen ook nog een gele Desmosedici te bewonderen. Het Aspar MotoGP team heeft namelijk de Spaanse variant van de Gouden Gids (Páginas Amarillas) weten te strikken en dus is de machine waar Hector Barbera mee aantreed in het geel gespoten. Páginas Amarillas was al als sponsor op de kuipen van de 125 en 250cc machines van het team te zien en siert nu dus als hoofdsponsor de MotoGP machine van het team dat nu officieel Páginas Amarillas Aspar Team heet. Het contract geldt voorlopig voor één seizoen.

Aspar_Ducati-3.jpg
Jammer, de Playstation 'console' op Rossi's Honda NSR 500cc tweetakt was toch mooier.

De Suzuki's GSV-R van het Rizla Suzuki team zijn dit seizoen wederom in het 'Rizla blauw' gestoken, het team verlengde immers het contract met twee jaar. Bij Suzuki is men inmiddels toe aan de vierde generatie van de GSV-R en ditmaal heeft men de nadruk gelegd op verbetering van de acceleratie en verhoogde slijtvastheid om tegemoet te komen aan de nieuwe reglementen voor motorblokken. Maar ook de aerodynamica, prestaties van het rijwielgedeelte en de electronische systemen kregen voldoende aandacht in Hammamatsu waardoor het de meest geavanceerde Suzuki racer is die ooit de fabriekshallen verliet.

Rizla_Soes2.jpg

Rizla_Soes.jpg

Het blauw van de Rizla Suzuki's is wat donkerder uitgevoerd (met een extra donkerblauwe bies waar de tank/zit en kuipdelen het frame ontmoeten) maar of dat nou de hand van Troy Lee is geweest? Belangrijker is dat zowel Capirossi als Bautista goede tests achter de rug hebben, benieuwd hoe het ze op Qatar vergaat.

Rizla_mannen.jpg
De mannen die het voor Suzuki moeten gaan doen; Alvaró Bautista (li.) en Loris Capirossi.