Zoeken

Z900 By Barracuda: Z900 met bling

18 februari 2019
Na vier jaar geleden met z'n voorganger, de Z800 te hebben geflirt heeft accessoire-specialist Barracuda nu een speciaal pakket voor de Z900 samengesteld. Als we de Italianen mogen geloven is de Z900 By Barracuda een motor waarvan het design naar een hoger niveau is gebracht.

Het accessoirepakket dat Barracuda voor de Z900 heeft samengesteld is - net als 4 jaar gelden bij de Z800 Barracuda - best wel uitgebreid en bestaat uit onderdelen uit de zogenaamde Luxury catalogus: Barracuda-Luxury spiegels SKIN-Z, Barracuda-Luxury rem- en koppelingshendel, Barracuda-Luxury mini X-LED knipperlichten, Barracuda-Luxury valdoppen met inserts, Barracuda-Luxury handvatten, Barracuda-Luxury stuureinden, Mini kentekenplaathouder en last but not least Paddock bobbins met zwarte inserts.

Volgens Barracuda gaat het bij de Z900 By Barracuda om meer dan alleen uiterlijk vertoon. Zo kunnen rem- en koppelingshendel haarfijn worden afgesteld, maar dat is bij de standaard rem- en koppelingshendel ook al het geval. Om te stellen dat het bijdraagt aan extra veiligheid omdat je een betere controle over de motor hebt is als claimen dat de spiegels veiliger zijn omdat ze perfect op het zichtveld van de rijder aan te passen zijn.

Neemt niet weg dat ze bij Barracuda een zeker niet onaardig pakket hebben samengesteld voor de Z900, dat via de Kawasaki dealers voor de meerprijs van € 699,- te bestellen is, wat 30% korting is op de bruto prijs. Bovendien is de scherpe prijs ook nog eens inclusief de montage van alle onderdelen.