Zoeken

Triumph Speed Triple in 'legergroen'

2 maart 2010

Naast de van duo-tone kleurstelling voorziene Special Edition heeft Triumph nog een nieuwe kleurstelling voor de Speed Triple uit de hoge hoed getoverd. De dikke naked zal dit jaar ook in het Matt Khaki Green 'legerkleurgroen' leverbaar zijn.

Triumph_Speed_Triple_Green_2.jpg

Ze weten het wel mooi te brengen, de marketingafdeling van het Britse Triumph. Vanuit zijn eerste, wilde puberjaren groeide de Triumph Speed Triple, door enorm succes en grote navolging, naar zijn succesvolle hoogtepunt als maatstaf voor alle andere fabrikanten. Door de vele upgrades werd in de loop der jaren met deze perfect beheersbare woesteling volwassenheid bereikt. Voor een Britse volwassen man is het dan de meest logische gang van zaken: je gaat in het leger. Je moet er maar opkomen.

Naast de standaard onderdelen zijn ook accessoires zoals het flyscreen, de bellypan en de duozadel afdekkap in dezelfde kleurstelling leverbaar. Daarnaast werd bij de 2010 Speed Triple - net als bij de Special Edition - het binnenwerk van de vering verbeterd op gebied van vering en demping, wat volgens Triumph meer comfort en tegelijkertijd minder duikeffect aan de voorzijde moet waarborgen.

Triumph_Speed_Triple_Green_1.jpg

De Triumph Speed Tripple in Matt Khaki Green wordt leverbaar vanaf mei 2010 en gaat € 13.390,- kosten.