Zoeken

Triumph Speed Triple Hoco Parts Edition

2 december 2011
Dat ze bij Hoco Parts mooie dingen in huis hebben, dat wisten we al, maar hoe beter te demonstreren wat je in huis hebt dan je verkoopwaar op een motor te monteren. In samenwerking met Roké Motors te Mijdrecht heeft de accessoireleverancier Triumph's Speed Triple stevig onderhanden genomen. En met resultaat.

Triumph_Speed_Triple_Hoco_Parts

Zo is de Speed Triple aangekleed met Kineo spaakvelgen van het type Maxi 17", waarvan de RVS spaken op een unieke wijze worden vastgeschroefd in lichtgewicht nippels die door twee opstanade randen op het midden van de velg zijn gestoken. Ook terug te vinden op deze Speed Triple zijn de high-tech remmen van Brembo, waarvan een 19mm RCS rempomp, 320mm groove remschijven en zwarte radiale CNC 484 Nero remklauwen zijn gemonteerd. Uiteraard mocht ook het Domino snelgas en de instelbare Factor-X remschakelset van Gilles niet ontbreken.

Nog niet genoeg voor je? De Speed Triple is verder bij de remschakelset voorzien van carbon hielprotectoren, door R&G Racing ontwikkelde protectoren voor de voorvork, radiateur, motorblok en achterbrug, is een tail tidy kentekenplaathouder gemonteerd en zijn de standaard einddempers vervangen door carbon HexaCone einddempers uit huize Remus.