Zoeken

Triumph lanceert Speed Triple SE

1 maart 2013
Nadat begin deze week de Bonneville SE al was uitgelekt heeft Triumph vandaag naast die Bonneville een speciale versie van de Speed Triple onthuld. De Speed Triple SE is van een vette kleurstelling voorzien en heeft daarnaast een waslijst aan accessoires meegekregen.

Triumph Speed_Triple_SE_2013

Meest in het oog springend is de fraaie kleurstelling die Triumph bij de Speed Triple SE heeft aangebracht en waarbij voor de afwisseling eens niet rood als basis heeft gestaan. De matgrijze kleurstelling in combinatie met het blauw gespoten frame geeft de Speed Triple SE een lekker agressieve uitstraling, die nog eens wordt geaccentueerd door de striping die op het voorspatbord, het flyscreen en de tank is aangebracht.

Naast de zondermeer goed geslaagde kleurstelling is de Speed Triple SE van een waslijst aan accessoire voorzien. Om te beginnen de bellypan, flyscreen en afdekkap van de duozit, die allen in de kleur van de motor zijn gespoten. Daarnaast is ook het nodige aan carbon aangebracht, zoals het voorspatbord, de zijpanelen van de radiateur en de afdekkap van de benzinetank.

Verder is de Speed Triple SE van andere spiegels voorzien, evenals een ander zadel en een rubberen tankpad. Tot slot zijn de carterdeksels van de koppeling, dynamo en het voortandwiel aangepast en zijn de hitteschilden van de uitlaat, het stuur en de kroonplaten zwart uitgevoerd.

Triumph Speed_Triple_SE_2013_2

De Speed Triple SE zal nog deze maand bij de dealers te aanschouwen moeten zijn, hoeveel de fiets moet gaan kosten is nog niet bekend.