Zoeken

SYM lanceert E-Virid elektrische scooter

30 november 2011
Elektrisch vervoer begint helemaal in te geraken. In de motorwereld mischien nog niet zo zeer, maar op snorfiets gebied lijkt geen enkele fabrikant nog het groene vervoermiddel te schuwen. Zo heeft SYM onlangs een nieuwe elektrische scooter gelanceerd, de E-Virid en is daarmee naar eigen zeggen het eerste A-merk dat twee elektrische modellen in haar gamma voert.

Sym_e-Virid

De E-Virid, die volgens SYM een prima aanvulling is op de afgelopen zomer gelanceerde Symmetry, is uitgerust met een Lithium Nikkel Cobalt Mangaan O2 accu, die garant moet staan voor een actieradius van 50 km. Opladen van de accu's gebeurt in 2,5 uur.

De scooter is uitgerust met een overzichtelijk digitale kleuren-display. Daarnaast pas je de SYM E-Virid aan zijn omgeving aan, door één druk op de knop switch je van heuvelachtig naar stad of naar lange afstand. Daarnaast is deze vriendelijke elektrische scooter uitgerust met een licht sensor, led achterlicht en led richtingaanwijzers.

De SYM E-virid verschijnt in drie verschillende kleuren, 1 versie met vrolijke stickers en in basic zwart en wit. Ook hier streeft SYM weer naar de hoogste kwaliteit. Naast de perfecte afwerking zorg de SYM E-Virid voor veel comfortabel en geruisloos scooterplezier.

De SYM E-Virid is vanaf medio februari 2012 leverbaar, e adviesverkoopsprijs is € 3.299,00.