Zoeken

Suzuki lanceert 3 V-Strom 650 Special Editions

12 februari 2014
Dat Suzuki met de V-Strom 650 gewoon een goede fiets in huis heeft, daar hoef je ons niet meer van te overtuigen. Niet voor niets staat de fiets sinds zijn introductie in 2004 elk jaar steevast in de top van best verkochte motorfietsen. Met de introductie van drie nieuwe Specials hoopt Suzuki daar nog een extra dimensie aan toe te hebben gevoegd.

Suzuki V-Strom_650A__Rhino

Top of the bill is -uiteraard- de V-Strom Rhino, die in het verleden als Black Rhino op de markt werd gezet. Blijkbaar was echter niet iedereen van de zwarte kleurstelling gecharmeerd, vandaar dat Suzuki 'm nu als Rhino op de markt heeft gezet. De V-Strom 650A Rhino is bijzonder rijk uitgerust: een fraaie driedelige GIVI kofferset (uiteraard met Monokey, dus één sleutel voor alle sloten), onderkuip, handkappenset, middenbok, valbeugel, de Rhino heeft het allemaal. Plus een praktische 12V accessoire aansluiting en een verstelbaar windscherm.

Mocht de Rhino iets té veel van het goede zijn, heeft Suzuki ook nog een V-Strom Touring en V-Strom Adventure in het programma. De Touring is van handkappen, valbeugels, een middenbok, motorspoiler, een verstelbaar windscherm en een tailbag voorzien. Bij de Adventure is de lijst zowaar nog uitgebreider: een aluminium topkoffer, LED mistlampen, enduro voetsteunen, een stoere aluminium carterbeschermer, een verstelbaar windscherm en een matzwart uitlaatschild.

Suzuki V-Strom_650A_Touring Suzuki V-Strom_650A_Adventure

Prijzen:
V-Strom 650 A Touring - € 9.999
V-Strom 650 A Adventure - € 10.499
V-Strom 650 A Rhino - € 10.999