Zoeken

Suzuki Inazuma 250 bij de dealer

2 november 2012
Hij werd halverwege het seizoen al aangekondigd, maar vanaf vandaag is de nieuwe Suzuki Inazuma 250 daadwerkelijk bij de dealer te bewonderen. Met de fraai vormgegeven naked bike richt Suzuki zich op de beginnende motorrijder, die geen concessie wil doen op het gebied van styling en kwaliteit.

Suzuki Inazuma_2013

De nieuwe Inazuma 250 is qua styling geïnspireerd door de B-King en de GSR modellen, waarvan duidelijk de moderne en agressieve lijnen van koplamp tot aan het kontje toe zijn overgenomen en de fiets een volwassen uitstraling geven.

De zondermeer fraai vormgegeven fiets wordt aangedreven door een nieuwe, vloeistofgekoelde 250cc paralleltwin, die is uitgerust met een zesversnellingsbak en volgens Suzuki over een goed doseerbaar vermogen, met name in het lage- en middentoerengebied.

De 180 graden krukas is voorzien van een gekoppelde balansas, die voor minimale trillingen en geluidsproductie moet zorgdragen. Suzuki claimt bovendien dat het langeslag motorblok in combinatie met de elektronische benzine injectie erg efficiënt en zuinig moet zijn.

De Suzuki Inazuma 250 is leverbaar voor de consumentenprijs van € 4.699,00