Zoeken

Super Ténéré ook in wit leverbaar

21 januari 2011

Nadat Yamaha's Super Ténéré het afgelopen jaar alleen als 'First Edition' in beperkte oplage verkrijgbaar was, wil Yamaha dit jaar knallen met wat zich heeft ontpopt tot de eerste echte tegenhanger van de R1200GS. Reden voor Yamaha om aan de reeds bekende kleurstellingen nog een witte variant toe te voegen.

Yamaha_Super_Tenere_2011_white_1.jpg

Daar waar de andere Japanse merken al weer volop nieuwe modellen aan het lanceren zijn, blijft het voorlopig angstvallig stil in het kamp van de gekruiste stemvorken. Het enige échte nieuws voor 2011 kwam dan ook niet uit de hoek van de fabriek zelf, maar van de Nederlandse importeur die een vijftal Special Editions op de markt heeft gezet. Waaronder een Super Ténéré Explorer, een superdeluxe uitvoering van de vorig jaar succesvol gelanceerde Super Ténéré.

Yamaha_Super_Tenere_2011_white_2.jpgYamaha_Super_Tenere_2011_white_3.jpg
Yamaha_Super_Tenere_2011_white_4.jpg

Naast de reeds bekende kleurstellingen Midnight Black, Viper Blue en Silver Tech zal de Super Ténéré het komende jaar ook leverbaar zijn in deze zondermeer fraaie 'Competition White' witte kleurstelling. De witte uitvoering is leverbaar vanaf april 2011 en gaat net als de andere kleuren  € 15.999,00 kosten.