Zoeken

Prijsstelling V-Strom 1000 bekend

10 november 2013
Op de EICMA Motor Show in Milaan heeft Suzuki officieel de nieuwe V-Strom 1000 aan het grote publiek gepresenteerd. Inmiddels heeft de Nederlandse importeur ook de prijsstelling bekend gemaakt, de fiets zal begin 2014 leverbaar zijn voor het prijskaartje van 'slechts' € 12.999.

Suzuki V-Strom_1000_2014

Voor de ontwikkeling van de nieuwe V-Strom 1000 heeft Suzuki duidelijk zijn eigen pad gekozen: in tegenstelling tot de anderen in het dikke allroad segment heeft Suzuki vastgehouden aan de cilinderinhoud van 1000cc, en ook voor wat topvermogen betreft heeft Suzuki zich niet gemengd in de pk-race die dankzij Ducati en KTM in alle hevigheid lijkt te zijn losgebarsten.

De nieuwe V-Strom 1000 is daarentegen volgens Suzuki de perfecte balans tussen bruikbaar vermogen en handelbaarheid, en dat moet volgens Suzuki voldoende zijn om volle zalen te gaan trekken. Tevens heeft Suzuki een uitgebreide collectie originele Suzuki accessoires uitgewerkt. Zo is er voor de reislustige motorrijder een 3-delige kofferset van maar liefst 90 liter beschikbaar. Deze geïntegreerde kofferset is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe V-Strom voor een perfecte pasvorm en optimaal gebruiksgemak.

Om het comfort nog verder te verhogen kan de V-Strom 1000 ABS bovendien uitrust worden met een verhoogd windscherm, handvatverwarming, handkappen, LED mistlampen, een verhoogd of verlaagd zadel, carterbeschermplaat, tanktas en vele andere hoogwaardige accessoires.

De 2014 Suzuki V-Strom 1000 ABS zal in januari voor het prijskaartje van € 12.999 leverbaar worden in vier stijlvolle kleurstellingen; Daring Red, Sparkle Black, Glacier White en Desert Khaki.