Zoeken

Nieuwe schetsen geven iets beter beeld nieuwe Suzuki

9 juni 2011
Daar waar wij in Europa vorige week genoegen moesten nemen met een pittoresk plaatje van de Alpen met daarover geprojecteerd de contouren van de nieuwe motor is Suzuki in Amerika een stap verder gegaan. De op de Amerikaanse Suzuki website geplaatste Neon schetsen geven iets meer van Suzuki's ophanden zijnde nieuwe avontuurlijke fiets vrij.

Suzuki_Adventure_1

In de twee nieuwe schetsen, die worden ondersteund met kreten als 'Time for real Adventures' (tijd voor echte avonturen) en 'Middle-class new Motorcycle coming soon' (binnenkort nieuwe middenklasser), zijn duidelijk de lijnen van de huidige V-Strom terug te vinden, maar dan vooral ranker, moderner en sportiever. Hamvraag blijft echter of de door de Nederlandse importeur als 'nieuwe middenklasser' betitelde fiets, die eind deze maand in Kroatië zal worden geïntroduceerd, een opvolger zal zijn van de huidige DL650 V-Strom, of dat Suzuki 'm als compleet nieuw model zal gaan lanceren, dus naast de V-Strom.

Suzuki_Adventure_2

Het zal naar verwachting niet het laatste zijn wat nog voor de introductie van de fiets door Suzuki naar buiten zal worden gebracht. Maar dat Suzuki erg opgewonden is over de nieuwe fiets moge duidelijk zijn.

Zie ook: