Zoeken

Nieuwe kleur voor 2023 Kawasaki Ninja 1000SX

16 augustus 2022
Een trendsetter in het moderne Sport Touring segment, die sportiviteit met comfortabel reizen combineert. Dat is in een notendop volgens Kawasaki de Ninja 1000SX. Voor modeljaar 2023 is de SX ook leverbaar in de nieuwe kleur Metallic Matte Sovereign Red.

Dat we met elke update die Kawasaki sinds z'n lancering heeft gedaan, toen hij nog als Z1000SX door het leven ging, steeds meer gecharmeerd van de tot Ninja 1000SX omgedoopte fiets zijn geraakt zal onze vaste lezer zeker niet zijn ontgaan, maar om te checken of 'ie daadwerkelijk sportiviteit met comfortabel reizen heeft gecombineerd hebben we 'm recent aan de ultieme test onderworpen: een weekendje toeren in Duitsland én twee dagen gassen op Assen. 

En, om te checken of 'ie daar inderdaad trendsetter in is, 'm meteen tegenover z'n directe concurrent gezet: de Suzuki GSX-S1000GT. Aan de uitgebreide test, die in twee delen zal worden gepubliceerd, wordt momenteel op de redactie hard gewerkt, maar ons geluk dat de Emerald Blazed Green kleur waarmee wij de twee uitgebreide testen hebben gedaan, ook in 2023 beschikbaar zal zijn. 

Naast dat bestaande Emerald Blazed Green zal de Ninja 1000SX aankomend seizoen ook beschikbaar zijn in de nieuwe kleur Metallic Sovereign Red. Net als in voorgaande jaren is  de motor ook leverbaar met aantrekkelijk Tourer, Performance en Performance Tourer pakket. 

Leverbaar vanaf oktober, prijzen worden later bekend gemaakt.