Zoeken

MV Agusta ontwikkelt Brutale 675?

4 maart 2011
Nu de officiële lancering van de MV Agusta F3 met rasse schreden dichterbij aan het komen is, is het wachten totdat de Italianen de Brutale van hetzelfde 675cc driecilinder motorblok zullen gaan voorzien. Onze Franse collega's van Moto Revue namen alvast een voorproefje hoe die fiets er uit zou kunnen zien.

MV_Agusta_Brutale_675

Toegegeven, het is slechts een photoshop creatie van Moto Revue's creatieveling Jerome Vanneson, maar zijn resultaat zou best wel eens de waarheid dicht kunnen benaderen. Net als de in het najaar te lanceren nieuwe F3 zal ook de Brutale 675 slechts in detail gaan afwijken van het oorspronkelijke Brutale concept. De Brutale 675 zal net als de F3 zijn uitgerust met ride-by-wire gasklepbediening met multi-maps selectie en traction control, en ook het vermogen zal niet veel afwijken dan de huidige meer dan 130 pk die de F3 al op de testbank heeft geproduceerd.

De Brutale 675 zal naar verwachting eind dit jaar op de EICMA in Milaan worden gepresenteerd, de motor zou dan ergens in 2012 leverbaar kunnen gaan worden.

Bron: Moto Revue