Zoeken

MV Agusta geeft teaservideo Dragster 800 vrij

21 januari 2014
MV Agusta heeft een eerste teaservideo vrijgegeven van de nieuwe Dragster 800, waarvan we vorige week al enkele detailfoto's hebben gepubliceerd. In tegenstelling tot veel teaser video's komt de Dragster 800 ditmaal vol in beeld.

MV Agusta_Dragster_800

Veel is er niet bekend over de Dragster 800, behalve dat hij door MV Agusta's bekende driecilinder wordt aangedreven die ook wordt gebruikt in de Brutale 800, Rivale 800 en de vorig jaar op de EICMA in Milaan gepresenteerde Turismo Veloce 800.

Afgaand op de naamstelling, welke het vorig jaar al wereldkundig werd, leek de Dragster 800 een lichtere variant op Ducati's Diavel te zijn, maar na het lekken van een eerste detailbeeld vorige week en nu de video die door MV Agusta zelf op YouTube is gezet zijn we toch aan het twijfelen geraakt.

In de video komt in een kort fragment de Dragster 800 volledig in beeld, waar duidelijk is te zien dat de fiets beduidend hoger dan de Diavel is. De Dragster 800 oogt meer als een Brutale met een korte 'Diavel'-kont en afgaand op het driften, burnen en wheeliën moet de fiets het ultieme speelgoed zijn om op je vrije zondagmiddag eens heerlijk de beest uit te hangen.