Zoeken

Moto Morini lanceert Granpasso Yellow Special

11 februari 2013
In navolging van de Scrambler 1200 Military Green heeft Moto Morini een speciale gelimiteerde uitvoering van de Granpasso 1200 op de markt gezet. De Granpasso Yellow Travel heeft naast in een geel jasje een waslijst aan kleding en accessoires meegekregen, wat je volgens de Italianen goed is voor een korting van ruim € 2.000.

Moto Morini_Granpasso_1200_FC

Meest in het oog springend aan de Granpasso Yellow Travel, die in een gelimiteerde oplage is uitgebracht, is de felgele kleurenstelling van de Italiaanse avonturier, die in combinatie met het nu zwart gespoten motorblok de allroad een stoere uitstraling geeft. Moto Morini_Granpasso_1200_FC_2De fiets is verder voorzien van een zadeltas met montagerek en slot en handvatverwarming, wat volgens Morini een bedrag van € 806 vertegenwoordigd.

Daarnaast is de Yellow Travel voorzien van een waslijst aan kleding en accessoires, waaronder en Caberg helm, een Voyager rugzak, een Technical motorbroek, diverse jassen, shirts en blouses, een Moto Morini Bermuda short en een gelimiteerde Reno Black horloge, alles bij elkaar voor een bedrag van €1.230. Dat brengt het totaal aan kleding en accessoires op € 2.036, waarvoor een meerprijs van nul euro in rekening wordt gebracht. De Granpasso 1200 heeft in Italië een prijskaartje van € 12.500, wat bij Yellow Travel exact hetzelfde is.