Zoeken

Kawasaki 2012 ZZR1400 gelekt

10 oktober 2011
Na ons al maanden te hebben lastiggevallen met nietszeggende filmpjes op YouTube, waarin de komst van een nieuwe ZZR1400 wordt aangekondigd maar nog niet het kleinste detail van de fiets was terug te vinden, is voor de lancering van het nieuwe kanon toch beeldmateriaal uitgelekt.

Kawasaki_ZZR1400_2012

Mocht je de talloze teasers van Kawasaki's nieuwe ZZR1400 hebben gemist, dan is dat geen ramp. De nietszeggende video's, die elkaar in rap tempo opvolgenden en alleen tot doel hadden contactmomenten te creëren, waren voor ons reden eens geen voorpublicaties omtrent het nieuwe model te doen.

Dat er een nieuwe ZZR1400 aan zit te komen is dus al geruime tijd bekend, maar Kawasaki wist wel goed geheim te houden hoe de nieuwe fiets er uit zal komen zien. Tot recentelijk bij een dealermeeting in de Verenigde Staten iemand oplettend genoeg was om tijdens een videopresentatie op 't juiste moment een foto te maken van de nieuwe fiets, die slechts enkele seconden in beeld was geweest.

Hoewel het gissen is naar de technische specificatie van de fiets wordt in de wandelgangen gesproken over een cilinderinhoud van 1.440 cc, een vermogen van over de 200 pk. De fiets zal door Kawasaki begin deze week officieel worden onthuld.

Bron: Visordown