Zoeken

Indian lanceert Challenger Elite

15 november 2022
Voor rijders die op zoek zijn naar een nog exclusievere rit biedt Indian Motorcycle de 2023 Indian Challenger Elite, die in een beperkte oplage op de markt wordt gezet.

De Indian Challenger Elite is volgens de Amerikanen de ultieme combinatie van stijl, prestaties en comfort. Achter zijn opvallende verschijning schuilt een lange-afstandsmachine in hart en nieren. De PowerPlus motor levert een voor het segment ongeëvenaard vermogen van 122 pk en een koppel van 178 Nm. 

Hoogwaardige voorzieningen en geavanceerde rijassistentie-systemen moeten de Elite volgens Indian een unieke rijervaring geven. Een greep uit die voorzieningen: drie rijmodi, Fox elektronisch verstelbare veervoorspanning achter, Smart Lean Technology en adaptieve LED-koplamp en LED-markeringslichten.

Nog niet genoeg? De lijst gaat nog verder met een verstelbaar gewelfd windscherm, Select-floorboards, verwarmde handvatten, 165 mm Powerband-audiosysteem met zadeltasluidsprekers en nieuwe Precision Cut vijfspaaksvelgen.

De in een beperkte oplage van in totaal 150 stuks (waarvan minder dan 50 voor landen buiten de VS) beschikbare motorfiets maakt indruk met zijn chique Sapphire Blue Smoke lakkleur en Black Smoke en Titanium Metallic Smoke accenten.