Zoeken

Husqvarna lanceert 2020 FC 450 Rockstar Edition

6 december 2019
Je had er op kunnen wachten. Het is bij Husqvarna traditie geworden om aan het eind van het MX seizoen een replica op de markt te zetten en dat is voor 2020 niet anders. De 2020 FC 450 Rockstar Edition levert een echte fabriekslook met klasse leidende prestaties.

 

Afgeleid van de machines die worden gebruikt door Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing’s AMA Supercross-sterren Jason Anderson, Zach Osborne en Dean Wilson, blijft de FC 450 Rockstar Edition de norm stellen voor handling en toonaangevende SOHC 450 cc-prestaties. Tenminste, als we Husqvarna mogen geloven.

De motor levert een uitstekend piekvermogen en weegt slechts 27,3 kg en zorgt voor de hoogste niveaus van kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor 2020 heeft Husqvarna dit opwindende model verder verbeterd, waarbij de nadruk lag op het optimaliseren van de vering met bijgewerkte WP XACT 48 mm voorvork.

Genieten van het kampioenschap winnende DNA, deze derde editie van de FC 450 ROCKSTAR EDITION viert de zeer succesvolle samenwerking tussen Husqvarna Motorcycles en Rockstar Energy Drink. 

Het aanbieden van race-winnende prestaties en esthetiek rechtstreeks vanuit de showroom, uitgebreide testen en feedback van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing teamrijders hebben gezorgd voor verdere verbeteringen in kracht, wendbaarheid en duurzaamheid.