Zoeken

Honda maakt prijsstelling Vision 110 bekend

4 augustus 2011
Nadat de scooter in mei van dit jaar wereldkundig was gemaakt heeft Honda nu de prijsstelling van de nieuwe Vision 110 bekend gemaakt. De kleine motorscooter gaat voor nog minder dan € 2.000 over de toonbank, en kon daarmee wel eens een echte kaskraker gaan worden.

Honda_Vision_2012_1

Met de lancering van de Honda Vision zouden best wel eens de tijden kunnen herleven van de Cub, 's werelds meest verkochte scooter waarvan er sinds de lancering in 1958 méér dan 60 miljoen van over de toonbank zijn gegaan. Sterker, de succesformule van de Cub was het uitgangspunt van Honda bij de ontwikkeling van de nieuwe Vision: goedkoop in prijs en onderhoud en een ontzettend laag brandstofverbruik.

Zo claimt Honda een verbruik van 1 op 52, wat zeker niet misselijk mag worden genoemd. Geheel in visie met Honda is de 8,3 pk sterke motorscooter voorzien van combined ABS. En, eerlijk is eerlijk, 't ding ziet er bovendien nog geeneens verkeerd uit. De scooter, die vanaf augustus leverbaar is in vijf verschillende kleuren, is voorzien van PGM-F1 benzine-injectie en beschikt volgens Honda over voldoende opbergruimte onder het zadel, waarmee het wel eens hét ideale vervoersmiddel in de stad zou kunnen zijn.

Zeker als je de prijsstelling van de nieuwe scooter in ogenschouw gaat nemen. De Vision 110 heeft een prijskaartje van € 1.899,00 en is daarmee zelfs goedkoper dan menig brom- of snorscooter.

Zie ook: