Zoeken

Binnenkort:Introductie MV Agusta Brutale 800

18 januari 2013
De Brutale 675 was bij ons nog maar amper op de markt, of er werd door MV Agusta al een zwaardere versie van de nieuwe naakte driecilinder gepresenteerd. Een eerste test van de laatste telg uit de MV Agusta familie is binnenkort op Motorfreaks te lezen.

MV Agusta_Brutale_800

We zouden er een heel verhaal omheen hebben kunnen draaien, over hoe ontzettend druk het op de redactie is of hoe de overdaad aan eten en drinken ons tijdens de periode tussen kerst en oud op nieuw ons heeft beneveld, maar eigenlijk zijn er geen excuses te bedenken en kunnen we niet anders dan een groot Mea Culpa doen richting u, onze lezer, voor het feit dat de introductie van de nieuwe Brutale 800, die al voor de kerst in het zuiden van Frankrijk werd gehouden, op de redactie is blijven liggen.

Terwijl onze buitenlandse medewerker zijn spullen al aan het pakken is om af te vliegen naar Valencia, om daar de nieuwe MV Agusta F4 aan de tand te voelen, wordt hard gewerkt om de ervaringen van de Brutale 800 op papier te krijgen. Een uitgebreide test van de Brutale 800 is binnenkort dan ook op deze website te lezen, maar sta niet versteld als daarvoor al het verhaal van de nieuwe F4 is gepubliceerd.