Zoeken

Binnenkort: introductie Moto Guzzi California 1400 Touring

27 november 2012
Op de EICMA in Milaan was het doek nog maar amper gelicht of de Moto Guzzi California 1400 werd al in het Zuid-Franse Cannes aan een select groepje journalisten voorgesteld. De Touring versie is vanaf 1 december bij vier officiële Nederlandse Moto Guzzi dealers te bewonderen, een uitgebreide test van de fiets zal voor die tijd al op Motorfreaks te lezen zijn.

Moto Guzzi_California_1400_Touring_004

Na de introductie van de Moto Guzzi California 1400, die in twee versies (Touring en Custom) op de markt is gezet afgelopen week in het Zuid-Franse Cannes heeft de Nederlandse importeur de prijs van Guzzi's nieuwe cruiser bekend gemaakt. Voor de California 1400 Touring ABS moet in Nederland € 21.990 worden neergelegd, wat flink veel geld mag worden genoemd.

Ten opzichte van de kale Custom versie beschikt het Touring model over een windscherm, alarm, tractiecontrole, chroomdetails en 35 liter zijkoffers. De Custom ABS zal begin 2013 volgen, hoeveel die fiets moet gaan kosten is nog niet bekend. De California 1400 Touring ABS zal vanaf 1 december te bewonderen zijn bij Teo Lamers (Nijmegen), Niwa Motorservice (Zwaagdijk), Roke Motoren (Mijdrecht) en Motorcentrum Rijen (Rijen). Het testverslag van de introductie van de fiets in Cannes is binnenkort op deze website te lezen.