Zoeken

Aprilia geeft tijdelijk flinke korting op Tuono en Shiver

22 mei 2014
Om de verkopen een positieve boost te geven heeft Aprilia de prijzen van twee van zijn naked bikes – de Shiver 750 en de Tuono V4 APRC ABS – tijdelijk behoorlijk naar beneden toe aangescherpt. Tot en met eind juni kan het voordeel oplopen tot wel 2.000 euro.

&Aprilia 2014  Tuono V4 ABS

Waar KTM het afgelopen jaar een slimme marketingmachine in gang had gezet om de 1290 Super Duke R als hét ultieme naakte beest neer te zetten had Aprilia dat enkele jaren eerder een stuk geruislozer gedaan met de lancering van de Tuono V4, die met een topvermogen van 167 pk tot de Super Duke de krachtigste naked was.

Nu was dat topvermogen één ding, indrukwekkender haast nog was het feit dat de fiets van Aprilia's het APRC pakket kon worden voorzien, dat net zo uitgebreid als bij de RSV4 was. Wat de Tuono V4 meteen de elektronisch meest geavanceerde naked op de markt maakte. Een zelfkalibrerende bandenomtrek functie, tractiecontrole, wheeliecontrole en launch control waren zaken die je zeker niet bij een naked verwacht.

Voor 2014 is de Tuono V4 leverbaar in één enkele, zeer complete uitvoering met alle elektronische hulpsystemen als onderdeel van die omvangrijke standaarduitrusting, waarbij kan worden gekozen uit een breed scale aan kleuren, zolang het maar zwart of wit is.

Tot en met 31 juli 2014 is de aanschaf van een Aprilia Tuono V4 APRC ABS aantrekkelijker dan ooit, want Aprilia heeft de aanschafprijs van het model tijdelijk met meer dan 2.000 euro verlaagd, van € 17.990. naar € 15.899.

Naakte alleskunner

Aprilia Shiver 750

Ook de Shiver is tijdelijk aantrekkelijker geprijsd dan ooit. Dit model van Aprilia is één van de weinige naked bikes die volgens de Italianan echt voor allerlei doeleinden inzetbaar is, als performance bike of praktische motorfiets voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer. Maar dan in combinatie met de Italiaanse stijl, flair en sportiviteit die zo kenmerkend zijn voor Aprilia. De Shiver koppelt die eigenschappen aan de indrukwekkende prestaties van de 750cc tweecilinder waarvan het karakter naar wens instelbaar is via de Rain, Tour en Sport rijstanden.

Tot eind juli 2014 heeft Aprilia de prijs van de Shiver 750 met meer dan 1.000 euro verlaagd, van € 9.260 naar slechts € 8.249. De Shiver 750 ABS is er tijdelijk vanaf € 8.888. Meer informatie over deze voorjaarsaanbiedingen is beschikbaar bij de officiële Aprilia-dealers.