Zoeken

Yamaha Outdoor Days: spektakel tijdens de zomer

20 juni 2012
Yamaha gaat tijdens de zomervakantie een tweetal spectaculaire evenementen organiseren op het all Sports Resort Maurik. Op zondag 29 juli en zondag 12 augustus 2012 zal dat terrein toneel zijn van de Yamaha Outdoor Days, een evenement waar de hele familie aan allerlei gemotoriseerde activiteiten kan deelnemen en waarbij sportiviteit de boventoon viert.

Yamaha_Outdoor-Days

De Yamaha Outdoor Days deden ons meteen denken aan het Yamaha superweekend, dat in 2005 op het Experience eiland 't Blauwe meer vlak bij de Efteling werd georganiseerd. Ook daar waren destijds alle facetten van Yamaha goed vertegenwoordigd, van motorfiets tot golfwagentje en van speedboot tot grizzly quad.

Voor de Yamaha Outdoor Days heeft Yamaha gekozen voor het centraal in Nederland gelegen all Sports Resort Maurik. Wil je deelnemen aan het evenement, dan heb je de keuze uit twee arrangementen, te weten het Family en het Powered Sports arrangement.

Het Family arrangement bestaat uit de onderdelen ' Yamaha Junior Riding Experience' en 'Yamaha Junior Rib Rally Experience'. Daarnaast zijn er springkussens, is er een waar touwladderparcours, kan men volop varen met de aanwezige Crescent sloepen, bestaat er de mogelijkheid om mee te varen met één van de wedstrijd Rib’s uitgerust met een 250pk buitenboordmotor, en zijn er nog volop andere activiteiten waarbij de hele familie veel plezier zal beleven. De kosten voor het Family arrangement zijn € 12,50 per persoon per dag.

Het Powered Sports arrangement is het meest uitgebreide arrangement. Naast het Family arrangement heeft het Powered Sports arrangement de volgende extra onderdelen, te weten een 'Yamaha Demo Experience', een ' Motocross & ATV Masterclass' en de 'WaveRunner & SuperJet Experience'. De kosten voor het zeer uitgebreide Powered Sports arrangement zijn € 37,50 per persoon per dag.

Voor meer informatie over de Yamaha Outdoor Days kunt je terecht op www.yamaha-motor.nl/outdoordays