Zoeken

Yamaha lanceert X-Max 400 MOMODESIGN

10 april 2014
De scooter is nog maar koud gelanceerd, of Yamaha heeft al een speciale uitvoering van de X-Max 400 op de markt gezet. De X-Max 400 MOMODESIGN is het resultaat van een nauwe samenwerking met het creatieve Italiaanse ontwerpteam.

Yamaha 2014_X-Max_400_Momo

Dat Yamaha met de X-Max 400 best een lekkere scooter in huis heeft, dat hebben we het afgelopen jaar al in Milaan mogen ervaren, een van de weinige minpunten die de scooter destijds had was dat de ABS versie pas tegen het eind van het jaar leverbaar zou zijn.

Des te opmerkelijker is dat Yamaha nu al een speciale uitvoering van de eigenlijk nog fonkelnieuwe scooter op de markt heeft gezet. De X-MAX 400 MOMODESIGN is volgens Yamaha de ideale keuze voor stijlbewuste rijders die op zoek zijn naar een modieuze en sportieve motorscooter.

De X-Max 400 MOMODESIGN is uitgerust met exclusieve componenten en speciale graphics, waaronder een two-tone buddyseat met geïntegreerde polstering, een van speciale MOMODESIGN graphics voorzien sportscherm, instrumentenpaneel en kuipdelen en aluminium graphics op de zijpanelen. Een satijn-chromen stuurafdekking en de bewerkte stuurdoppen maken deze X-MAX 400 MOMODESIGN helemaal af.

De Yamaha X-MAX 400 MOMODESIGN zal vanaf juni 2014 leverbaar zijn en heeft een adviesverkoopprijs van 7.299 euro.