Zoeken

Yamaha geeft tijdelijk €750 korting op FZ8 modellen

11 juni 2012
Dat Yamaha met de FZ8 een verdomd goede fiets in huis heeft, dat wisten we al. Om het potentiële kopers nog aantrekkelijker te maken heeft Yamaha de “Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie” gelanceerd, waarbij je in de periode t/m 15 juli bij aanschaf van één van de Yamaha FZ8-modellen € 750 terug op je rekening krijgt gestort.

Yamaha_Vakantiegeld_actie

Koopt je in de periode 1 juni tot en met 15 juli 2012 één van de desbetreffende Yamaha FZ8-modellen, in dit geval een FZ8 ABS, FZ8R ABS, FZ8 50th Anniversary ABS, Fazer8 ABS of een Fazer8 GT ABS, dan profiteer je van de unieke “Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie” en stort Yamaha Motor Nederland binnen twee weken na aankoop maar liefst € 750 retour.

Hiervoor dient de koper een volledig ingevuld actieformulier, samen met een kopie van de factuur van de officiële Yamaha-dealer én een kopie van het kentekenbewijs op zijn of haar naam vóór 1 augustus 2012 in een gesloten envelop naar Yamaha Motor Nederland B.V. te sturen. Binnen twee weken na ontvangst van de complete set, krijgt men € 750 op zijn of haar rekening gestort.

Kijk voor de actievoorwaarden en het downloaden van het actieformulier van de “Yamaha FZ8 vakantiegeld retour actie” op www.yamaha-motor.nl/vakantiegeld